Virhe: "Virheellinen tuotetunnus"

Virheilmoitus "Virheellinen tuotetunnus" saattaa tulla näkyviin, jos yrität antaa tuotetunnusta väärään tuotteeseen. Varmista, että olet ladannut oikean, tuotetunnusta vastaavan tuotteen.

Uusimman version lataaminen tililtäsi

• Jos hankit tuotteesi Norton-verkkokaupasta tai tuote on jo asennettu tietokoneelle ja rekisteröity tilillesi, voit ladata uusimman version kirjautumalla sisään palveluun. Tämä prosessi käynnistää asennuksen automaattisesti.

Dokumentissa Haluan ladata Norton-tuotteen on ohjeet, joita noudattamalla voit ladata tiliisi rekisteröidyn uusimman version.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v95172414
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android
Muokattu viimeksi: 23/01/2018