Norton-ongelman korjaaminen, kun tuoteikkunassa näytetään ilmoitus "Tietokone on vaarassa"

Ilmoitus ei välttämättä liity mihinkään uhkaan. Norton-suojaus voi näyttää tämän viestin seuraavissa tilanteissa:

• Yksi tai useampi tietoturvaominaisuus, kuten Auto-Protect, palomuuri tai SONAR, on poistettu käytöstä.

• Määritykset eivät ole ajan tasalla.

• Rutiinitarkistusta ei suoritettu loppuun.

• Tilauksen voimassaolo on päättynyt. Tässä tapauksessa myös useimmat tietoturvaominaisuudet on poistettu käytöstä.

Jos näet tuotteessa tämän hälytyksen, valitse Korjaa nyt.

Norton yrittää tietokoneen suojaustilan mukaan ottaa käytöstä poistetun ominaisuuden käyttöön, päivittää määritykset tai suorittaa tarkistuksen. Jos tilaus on vanhentunut, ohjelma pyytää uusimaan tilauksen.

Jos Norton ei voi ratkaista ominaisuuden ongelmaa tai suorittaa LiveUpdatea tai tarkistusta, Korjaa nyt -ikkunaan voi tulla näkyviin eri virhe. Valitse jokin seuraavista viallisen ominaisuuden tai näytössä näkyvän ongelman mukaan:

Monet Norton-käyttäjät ovat jakaneet ratkaisunsa tähän ongelmaan yhteisöfoorumillamme. Katso Norton-yhteisöstä käyttäjien ratkaisuja tilanteeseen, jossa Norton näyttää Tietokone on vaarassa -ilmoituksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v119294825_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/06/2019