Tarkistusvirhe- ja Riskialtis-virheet Mac-tietokoneelle tarkoitetussa Norton-tuotteessa

Ratkaise ongelma suorittamalla LiveUpdate ja käynnistämällä Mac-tietokone uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, päivitä virusmääritykset manuaalisesti.

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, osoita Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton -pääikkunasta LiveUpdate.

3. Kun LiveUpdate on valmis, sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä Mac-tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Virusmääritysten päivittäminen

1. Lataa Norton-tuotteellesi virusmääritykset manuaalisesti.

Tiedosto nis6avdefinitions.pkg tallennetaan automaattisesti Lataukset -kansioon.

2. Kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

3. Asenna virusmääritykset näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v105297195_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 03/06/2019