Norton-suojauksen yhteensopivuus macOS-käyttöjärjestelmän kanssa

Alla olevassa taulukossa on tiivis esitys Norton-tuotteiden yhteensopivuudesta Mac OS X -käyttöjärjestelmän kanssa. Kun sarakkeessa lukee Kyllä, se tarkoittaa, että kyseinen Norton-tuote on yhteensopiva Mac OS X:n kanssa, ja jos sarakkeessa lukee Ei, se tarkoittaa, että tuote ei ole yhteensopiva.

Jos sinulla ei ole yhteensopivaa laitetta, jolle voit asentaa suojauksen, pyydä asiakas- ja tukipalvelusta toimintaohjeita ja lisätietoja hyvityksestä.

Norton-tuote

macOS 14.x (Sonoma) macOS 13.x (Ventura)

macOS 12.x

(Monterey)

macOS 11.x

(Big Sur)

macOS 10.15.x

(Catalina)

macOS 10.14.x

(Mojave)

macOS 10.13.x

(High Sierra)

macOS 10.12.x

(Sierra)

macOS
10.11.x
(El Capitan) ja 10.10.x
(Yosemite)

Norton Security

Kyllä (vähintään Norton Security 8.8.x) Kyllä (vähintään Norton Security 8.8.x) Kyllä (vähintään Norton Security 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton Security 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton Security 8.8.x)

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Norton AntiVirus Plus

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus Plus 8.8.x) Kyllä (vähintään Norton AntiVirus Plus 8.8.x) Kyllä (vähintään Norton AntiVirus Plus 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus Plus 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus Plus 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus Plus 8.7.5)

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus Plus 8.7.5)

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus Plus 8.7.5)

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus Plus 8.7.3)

Norton AntiVirus

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus 8.8.x) Kyllä (vähintään Norton AntiVirus 8.8.x) Kyllä (vähintään Norton AntiVirus 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus 8.7.5)

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus 8.7.5)

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus 8.7.5)

Kyllä (vähintään Norton AntiVirus 8.7.3)

Norton Internet Security

Kyllä (vähintään Norton Internet Security 8.8.x) Kyllä (vähintään Norton Internet Security 8.8.x) Kyllä (vähintään Norton Internet Security 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton Internet Security 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton Internet Security 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton Internet Security 8.7.5)

Kyllä (vähintään Norton Internet Security 8.7.5)

Kyllä (vähintään Norton Internet Security 8.7.5)

Kyllä (vähintään Norton Internet Security 8.7.3)

Norton 360

Kyllä (vähintään Norton 360 8.8.x) Kyllä (vähintään Norton 360 8.8.x) Kyllä (vähintään Norton 360 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton 360 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton 360 8.8.x)

Kyllä (vähintään Norton 360 8.7.5)

Kyllä (vähintään Norton 360 8.7.5)

Kyllä (vähintään Norton 360 8.7.5)

Kyllä (vähintään Norton 360 8.7.3)

Norton Secure VPN

Kyllä Kyllä Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Ei*

* Norton 360 -tuotteen osana asennettu Norton Secure VPN on yhteensopiva Mac OS X 10.12.x -käyttöjärjestelmän ja sitä uudempien versioiden kanssa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080515115252EN
Käyttöjärjestelmä: Mac
Muokattu viimeksi: 16/10/2023