Jälleenmyyjältä ostetun ennalta maksetun Norton-tilauksen aktivointi

Jos haluat asentaa Norton-tuotteen, joka on ostettu vähittäismyymälästä tai yhteistyökumppanin verkkosivustosta, sinun on luotava itsellesi Norton-tili tai lisättävä ostamasi tuote olemassa olevaan tiliisi. Lisätietoja on artikkelissa Norton-tilin asetusten päivittäminen.

Määritysprosessin aikana sinulta kysytään, haluatko rekisteröityä automaattisesti uusittavaan tilaukseen. Lue lisää artikkelista Usein kysytyt kysymykset: Norton Security -tilaus ja sen uusiminen.

Nortonin lataaminen ja asentaminen tietokoneelle

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään, sinua kehotetaan tekemään niin. Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana. Valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo tili ja käy sitten tilin luomismenettely läpi.

3. Kirjoita Aloita -ikkunassa tuotetunnus ja napsauta >.

4. Lue ehdot ja valitse Hyväksy.

5. Lue Aloita -sivulla tilausten automaattista uusimista koskevat ehdot ja napsauta Hyväksy ja jatka.

Norton Automatic Renewal -palvelu on helppo tapa suojautua internet-uhilta, koska se uudistaa Norton-tilauksen automaattisesti ennen tilauksen vanhenemista. Palvelu pitää Norton-tuotteesi ajan tasalla ja tietokoneesi suojattuna ilman ylimääräistä huolehtimista. Voit kirjautua Norton -tilillesi aktivoinnin jälkeenkin ja peruuttaa Automatic Renewal -toiminnon.

6. Anna Maksutapa -sivulla laskutusosoitteesi ja luottokorttitietosi ja napsauta Hyväksy ja jatka.

Ostamasi tilaus edellyttää näiden tietojen antamista ennen kuin tilauksen voi aktivoida. Voit kirjautua Norton-tiliisi aktivoinnin jälkeenkin ja peruuttaa Automatic Renewal -toiminnon.

7. Tarkista maksutapa ja napsauta Jatka.

8. Valitse Hyväksy ja lataa.

9. Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna Downloader-tiedosto. Ohjeet vaihtelevat selaimen mukaan. Jos tallennat tiedoston, pidä huoli siitä, että päivityksen suorittamisen jälkeen kaksoisnapsautat tiedostoa tallennetussa sijainnissa.

Kun tiedosto suoritetaan, se ladataan, asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti. Laitteeseen tulee näkyviin sen suojauksen tila, ja lisäohjelmisto voidaan asentaa Norton-tilisi kautta.

Jos haluat ladata tuotteen uudelleen tai asentaa sen toiselle laitteelle, katso Nortonin lataaminen laitteelle.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132083659
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 09/10/2019