Lapsen poistaminen Norton Family -tilistä

Jos et enää halua valvoa lasta, voit poistaa lapsen tilistäsi alla olevien tietojen avulla. Kun poistat lapsen, Norton Family lopettaa lapsen suojauksen ja valvonnan, poistaa lapsen profiilin asetukset ja tyhjentää lapsen toimintahistorian. Vaikka poistat lapsen, Norton Family -sovellus jää laitteelle, jota lapsi käytti. Riippuen tilanteesta voit määrittää laitteen uudelleen toiselle lapselle tai poistaa Norton Family -sovelluksen, jos et enää halua valvoa laitetta.

Kodin sääntöjä voi tarkastella tai päivittää Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127104015
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 13/09/2019