Lapsen profiilin muokkaaminen

Norton Family soveltaa kodin sääntöjä ja suojaa lapsesi henkilötietoja lapselle määrittämäsi profiilin perusteella. Lapsen profiilin asetussivulla voit päivittää lapsen henkilötiedot, muokata laitemäärityksiä ja muuttaa toimintailmoitusasetuksia. Voit muokata lapsen profiilia milloin tahansa Nortonin verkkosivulla tai vanhempien Norton Family -sovelluksessa.

Push-ilmoitukset ovat hälytyksiä ja tietoja, jotka saat mobiililaitteellasi, kun lapsi ei noudata kodin sääntöjä. Näin voit reagoida nopeasti lasten toimiin ja varmistaa heidän turvallisuutensa. Push-ilmoitusten vastaanottaminen edellyttää vanhempien ProductName -sovelluksen asentamista. Seuraavien tietojen avulla voit ottaa push-ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä ja valita, millaisia ilmoituksia haluat vastaanottaa.

Seuraavista toimista annetaan tärkeä ilmoitus:

• Lapsi peukaloi laitteen aikaa ja muita asetuksia.

• Lapsi pyytää lupaa käyttää estettyä verkkosivustoa.

• Lapsi poistaa laitteen lukituksen PIN-koodilla lapsilukkoaikana tai pikalukituksen ollessa käytössä.

• ProductName lakkaa toimimasta tai lapsi poistaa sen asennuksen laitteeltaan.

• Lapsi on käyttänyt laitetta lapsilukkoaikana.

• Lapsi asentaa sovelluksia laitteeseen.

Seuraavista toimista annetaan muu ilmoitus:

• Lapsi vierailee estetyllä sivustolla.

• Lapsi poistaa sovelluksen mobiililaitteestaan.

Push-ilmoitusten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Valitse lapsen profiili, jota haluat hallita.

3. Valitse Näytä profiili.

4. Toimi Ilmoitukset vanhemman sovelluksessa -kohdassa seuraavasti:

• Ota push-ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Käytössä - tai Ei käytössä -asentoon.

• Valitse, minkätyyppisiä ilmoituksia haluat vastaanottaa. Voit valita Tärkeät ilmoitukset, Muut ilmoitukset tai molemmat.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127089842
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 10/07/2019