Norton Secure VPN:n usein kysytyt kysymykset

Julkisia Wi-Fi-verkkoja on tarjolla kaikkialla: lentokentillä, kahviloissa, ostoskeskuksissa ja hotelleissa. Ilmaiset hotspotit ovat niin yleisiä, että ihmiset muodostavat niihin yhteyksiä ajattelematta asiaa sen enempää. Julkisten Wi-Fi-verkkojen käyttö on kätevää, mutta sähköpostin tai pankkitilin tarkistaminen tai minkä tahansa kirjautumista edellyttävän toimen suorittaminen tällaisen yhteyden kautta on riskialtista. Norton Secure VPN on valmiina auttamaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122849_norton_wifi_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, macOS, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 11/02/2019