Viesti "Tietokone on vaarassa. Tietokone on tarkistettava virusten ja vakoiluohjelmien varalta"

Viestin näyttämiseen voi olla monta syytä, eikä viesti välttämättä katoa, vaikka Korjaa nyt -painiketta napsautettaisiin Nortonissa.

Windows XP:n käyttäjät voivat siirtyä vaiheeseen 3 ja suorittaa Norton Remove and Reinstall -työkalun.

VAIHE 1

Korjaa nyt -toiminnon suorittaminen

1. Jos näet tuotteessa tämän hälytyksen, valitse Korjaa nyt.

Norton yrittää tietokoneen suojaustilan mukaan ottaa käytöstä poistetun ominaisuuden käyttöön, päivittää määritykset tai suorittaa tarkistuksen. Jos tilaus on vanhentunut, ohjelma pyytää uusimaan tilauksen.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 2

Pikatarkistuksen suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta pääikkunassa Tietoturva ja napsauta sitten Tarkistukset.

3. Valitse Tarkistukset -ikkunasta Pikatarkistus ja napsauta Siirry.

4. Kun tarkistus on valmis, valitse Valmis.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 3.

VAIHE 3

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Nortonin palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Monet Norton-käyttäjät ovat jakaneet ratkaisunsa tähän ongelmaan yhteisöfoorumillamme. Katso Norton-yhteisöstä käyttäjien ratkaisuja tilanteeseen, jossa Norton näyttää Tietokone on vaarassa -ilmoituksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v107431887
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 08/01/2020