Automatic Renewal -palvelu Aasiassa

Jos hankit Norton-tilauksen aasialaisesta Norton-verkkokaupasta, Automatic Renewal -palvelun asetuksia on hallittava suoraan kyseisen verkkokaupan sivuston kautta.

Voit hallita Automaattisen uusintapalvelun asetuksia valitsemalla Norton-verkkokaupan, josta tuotteen tilauksen hankit:

Lisätietoja edellä mainituista verkkokaupoista ostettuihin Norton-tilauksiin liittyvän Norton Automatic Renewal -palvelun käytöstä poistamisesta on artikkelissa Haluan poistaa Norton-tilaukseen liittyvän Automatic Renewal -palvelun käytöstä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v81141465
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 27/04/2020