Viesti: "Norton-tuotetta ei voi asentaa tälle levylle. Ohjelmisto ei sovi yhteen asennetun Mac OS X -version kanssa."

Virhe voi ilmetä, jos yrität suorittaa epäyhteensopivan Norton-tuotteen asennusohjelman. Ratkaise ongelma lataamalla ja asentamalla Norton-tuotteen uusin versio.

Nortonin asentaminen

1. Siirry osoitteeseen my.norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus.

4. Napsauta Aloitus -sivulla Hyväksy ja lataa.

5. Kun lataus on valmis, käynnistä Norton-asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla lataamaasi tiedostoa.

6. Valitse Norton-asennusohjelman ikkunasta Haluan liittyä Norton Community Watchiin ja aloita asennus valitsemalla Asenna.

7. Kirjoita aputyökalun asennusta pyydettäessä ylläpitäjän tilin nimi ja salasana ja valitse Asenna aputyökalu.

8. Valitse pyydettäessä Norton-asennusikkunasta Käynnistä uudelleen.

9. Kun Mac on käynnistynyt uudelleen, valitse näkyviin tulevasta Norton-asennusikkunasta Avaa nyt avataksesi Järjestelmäasetukset.

10. Osoita Suojaus ja yksityisyys -asetusikkunan Yleinen -välilehden alalaidan lukkokuvaketta, kirjoita ylläpitäjän salasana ja valitse Avaa lukitus.

11. Valitse Ohjelman Norton järjestelmäohjelmisto estetty -kohdasta Salli. Sulje Järjestelmäasetukset-ikkuna.

12. Valitse Norton-asennusikkunasta Jatka.

13. Valitse Norton-asennusikkunasta Avaa siirtyäksesi Suojaus ja yksityisyys -asetuksiin.

Norton-asennuksen viimeistelemiseksi macOS 10.15.x -käyttöjärjestelmässä tai sitä uudemmassa versiossa sinun on sallittava Nortonille koko levyn käyttö.

14. Osoita Suojaus ja yksityisyys -asetusikkunan Yksityisyys -välilehden alalaidan lukkokuvaketta, kirjoita ylläpitäjän salasana ja valitse Avaa lukitus.

15. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Koko levyn käyttö ja valitse sitten oikeanpuoleisesta ruudusta Norton-järjestelmälaajennus. Sulje Järjestelmäasetukset -ikkuna.

16. Valitse Asennus onnistui -ikkunassa Käynnistä uudelleen.

Suorita asennus loppuun käynnistämällä tietokone uudelleen.

17. Valitse Norton-asennusikkunasta Seuraava ja sitten Valmis.

18. Jos sinua pyydetään aktivoimaan sovellus, kirjaudu Norton-tilille sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi käyttämällä. Valitse tililläsi olevista käyttöoikeuksista haluamasi käyttöoikeus ja valitse Seuraava.

Norton-asennus on nyt valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v76271424
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 20/11/2019