Tukikäytäntö

Tukea annetaan kaikille Norton-tuotteille, jotka eivät ole saavuttaneet tuen päättymisaikaa. Tällä hetkellä tuetut tuoteperheet näet alla olevasta luettelosta. Sinun saattaa olla tarpeen päivittää tuotteesi uusimpaan versioon tukiprosessin aikana.

Norton Antivirus Basic -tuotteelle ja maksuttomille Norton-tuotteille saa tukea käytönaikaisista ohjeista ja Norton-yhteisöfoorumeilta.

Tukea maksullisille tuotteille sekä vastauksia ostamista ja laskutusta koskeviin kysymyksiin saa seuraavin keinoin:

• käytönaikaisen ohjeen artikkeleista

• yhteisöfoorumeilta

• verkkojuttelun avulla

• puhelimitse.

Jos sinulla on Norton Antivirus Basic ja haluat reaaliaikaista tukea, päivitä Norton-tuotteeseen, joka sisältää maksuttoman, rajoittamattoman puhelin- ja verkkojuttelutuen.

Huomaa: Asiakkaat, joilla on kokeilutuotteita, voivat saada puhelin- ja verkkojutteluapua, kun taas ilmaisia tuotteita käyttävät asiakkaat voivat käyttää keskustelusivustoja ja artikkeleita. Ilmaisilla tuotteilla tarkoitetaan tuotteita, joita ei voi ostaa.

Reaaliaikaisten yhteydenottojen käytettävyys saattaa vaihdella alueen ja kielen mukaan.

Tilauksen uudistamisen saatavuus

Yleensä asiakkaat voivat uudistaa tilauksensa ennen tilauksen voimassaoloajan päättymistä välttääkseen katkokset suojauksessaan. Lisätietoja automaattisesta uudistamisesta on annettu artikkelissa Lisää automaattisesti uusittavasta tilauksestasi.

Asiakkaat, joilla on Norton 360-, Norton Internet Security- tai Norton Antivirus -tuotteen tai vastaavan tietoturvatuotteen kaltainen voimassa oleva maksullinen tilaus, saavat päivittää tuotteensa uusimpaan versioon. Tarkista, kuulutko tämän oikeuden piiriin siirtymällä Norton Update Centeriin.

Tuetut tuoteperheet

Seuraaville tuoteperheille ja niiden versioille tarjotaan tällä hetkellä tukea Nortonin tukikäytännön mukaisesti.

Tietoturva

• Norton Security

• Sisältää Starter-, Deluxe- ja Premium-tuotteet

• Norton 360

• Norton Internet Security

• Norton AntiVirus

• Norton AntiVirus Basic

• Norton Mobile Security

• Norton Small Business

• Norton Security Suite

• Norton Business Suite – Norton Internet Security Online

Utilities ja Family

• Norton Utilities Premium

• Norton Utilities Ultimate

• Norton Family

Norton-sovellukset

• Norton Password Manager

• Norton Secure VPN

Norton Secure Login

Norton Secure Login -palvelua käytetään käyttäjän todentamiseen kaikissa Norton-palveluissa ja -verkkosivustoissa. Norton Secure Login -palvelu on saatavilla myös muihin organisaatioihin, jotka haluavat hallita verkkosivustojensa käyttöä.

Jos sinulla on ongelmia Norton-tuotteeseen tai -palveluun sisäänkirjautumisessa, saat apua Norton-tuesta. Kun Norton Secure Login -palvelua käytetään käyttäjän todentamiseen muissa kuin Nortonin verkkosivustoissa, asiakastuen tarjoamisesta vastaavat kyseiset verkkosivustot omistavat organisaatiot, ei Norton-tuki.

Tukiresurssit

Nortonin tukisivuilla on ohjeita aihepiireittäin, tietokanta-artikkeleita ja yhteydenoton vaihtoehdot. Voit siirtyä Norton-tukeen myös suoraan tuotteestasi.

Nortonin yhteisfoorumilla saa apua asiantuntevilta käyttäjiltä.

Norton Update Centerissä voit tarkistaa, että käytössäsi on tuotteen uusin versio.

Vastuuvapauslauseke: Norton pidättää oikeuden muuttaa tukikäytäntöjään milloin tahansa erikseen ilmoittamatta.

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v74023230
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Muokattu viimeksi: 21/12/2023