Nortonin laitesuojauksen siirtäminen uuteen laitteeseen

Norton-jäsenyyteen sisältyy rajoitettu määrä käyttöoikeuksia eri laitteiden suojaamiseen. Jos tilaukseen sisältyvät käyttöoikeudet on käytetty, voi olla tarpeen siirtää käyttöoikeus pois laitteelta, jota ei enää käytetä, jotta palvelu voidaan asentaa uudelle laitteelle. Siirrä käyttöoikeus seuraavasti suojataksesi sillä uuden laitteen.

Video: Norton-suojauksen siirtäminen

Norton-suojauksen siirtäminen

1. Kirjaudu Nortoniin.

2. Etsi Laitesuojaus -sivulta laite, jota et halua enää suojata.

Laitteen tilan on oltava vihreä tai oranssi. Jos käyttämättömän laitteen tila on punainen tai harmaa (ei käytössä), laitteeseen liittyvää käyttöoikeutta ei voi vapauttaa. Sinun on ratkaistava kyseiseen laitteeseen liittyvät ongelmat ennen käyttöoikeuden vapauttamista.

3. Napsauta ellipsikuvaketta laitteen alapuolella.

4. Valitse näkyviin tulevasta valikosta Hallitse käyttöoikeutta.

5. Toimi Hallitse laitetta -sivulla seuraavasti:

• Valitse Mitä haluat tehdä? -kohdasta Poista Norton.

• Napsauta Seuraava.

6. Valitse Poista Norton -ikkunasta Kyllä.

7. Valitse Asenna uudelle laitteelle -sivulta sopiva vaihtoehto ja napsauta sitten Seuraava :

• Jos haluat asentaa Nortonin laitesuojauksen nykyiseen laitteeseen, valitse Asenna nyt.

• Jos haluat asentaa Nortonin laitesuojauksen toiseen laitteeseen, valitse Lähetä linkki.

8. Suorita asennus loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Monet Norton-käyttäjät ovat jakaneet ratkaisunsa tähän ongelmaan yhteisöfoorumillamme. Katso Norton-yhteisöstä käyttäjien ratkaisut Norton-käyttöoikeuden siirtämiseen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73856951
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 12/09/2019