Norton-suojauksen siirtäminen laitteelta toiselle

Norton-jäsenyyteen sisältyy rajoitettu määrä käyttöoikeuksia eri laitteiden suojaamiseen. Jos tilaukseen sisältyvät käyttöoikeudet on käytetty, voi olla tarpeen siirtää käyttöoikeus pois laitteelta, jota ei enää käytetä, jotta palvelu voidaan asentaa toiselle laitteelle. Jos haluat tarkistaa, onko tilauksessasi jäljellä käyttöoikeuksia, lue artikkeli Tilauksen jäljellä olevien käyttöoikeuksien löytäminen.

Video: How to transfer your Norton protection

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73856951
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 14/09/2020