Nortonilta saamasi sähköpostin aitouden varmistaminen

Norton lähettää sähköpostilla tai suoramainontana tietoa uusista tarjouksista, ilmoituksista ja tuotepäivityksistä. Myös Nortonin tytäryhtiöt voivat lähettää sähköpostitse tai postitse tietoja Norton-tuotetarjouksista tai -kampanjoista. Tällaisissa viesteissä voi olla kuvia Norton-tavaramerkityistä tuotteista, mutta henkilötietojasi ole käytetty niiden lähettämiseen. Älä koskaan anna henkilökohtaisia tai luottamuksellisia tietoja tuntemattomalle tai epäluotettavalle lähettäjälle tai sivustolle.

Joskus saatat saada sähköpostia huijareilta, jotka väittävät viestin olevan peräisin Nortonilta. Jos saat epäilyttäviä sähköpostiviestejä, jotka näyttävät olevan Nortonin lähettämiä, lähetä ne liitetiedostona osoitteeseen spam@norton.com. Lisätietoja näistä huijauksista on artikkelissa Kyberhuijaukset ja niiden välttäminen

Tässä on luettelo laillisista Norton-verkkotunnuksista. Käytä selaimen hakua (paina Ctrl+F tai Komento+F) ja kirjoita verkkotunnus nähdäksesi, onko se luettelossa.

Jos esimerkiksi saat sähköpostia osoitteesta noreply@norton.com, tee tällä sivulla haku hakusanalla @norton.com. Jos verkkotunnus on tässä luettelossa, saamasi sähköposti on aito Norton-sähköposti.

• @nortonlifelock.com
  • @norton.com
  • @identity.norton.com
  • @login.norton.com
  • @securenorton.com
  • @secure.norton.com
  • @lifelock.norton.com
  • @mylogin.norton.com
  • @myidentity.norton.com
  • @family.norton.com
  • @lifelock.com
  • @mail.nortonstore.hk
  • @mail.nortonstore.cn
  • @mail.nortonstore.tw
  • @mail.nortonstore.kr
  • @mail.nortonstore.jp
  • @mail.norton.com
  • @email.norton.com
  • @e-mail.norton.com
  • @identityprotection.norton.com
  • @subscriptions.norton.com
  • @zuberance.com
  • @ifeelgoods.com
  • @trustpilot.com
  • @club-off.com
  • @m.onetrust.com
  • @cleverbridge.com
  • @creditview.co.uk

Saatat saada sähköposti-ilmoituksia seuraavista aiheista:

• Norton-verkkokaupan tarjoukset
  • Norton-sovellusten lähettämät ilmoitukset
  • Ostoksiin liittyvät tiedot
  • Nortonin käytön aloittaminen
  • palautekyselyt.

Saatat saada suoria sähköpostiviestejä, jos

• tilaustasi ei ole uusittu tai asennettu
  • Norton-tilin sähköpostiosoite ei ole enää aktiivinen
  • ilmoitamme laskutushäiriöistä tai muistutamme uusimisesta
  • ilmoitamme tarjouksista tai kampanjoista.

Tieto on vain ohjeellista, sillä Nortonin sähköposti- ja suoramainontaviestit voivat muuttua milloin tahansa. Jos et pysty tarkistamaan saamasi viestin aitoutta, voit ottaa yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71088498