Nortonin pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen

Varmuuskopiointi auttaa suojaamaan tietojasi, jos joudut kiristys- tai haittaohjelmahyökkäyksen kohteeksi tai jos laitteisto vikaantuu vakavasti. Pilvivarmuuskopioinnin avulla voit varmuuskopioida Windows-laitteiden tiedostot turvalliseen pilvitallennustilaan. Suojattu pilvitallennustila on eri kuin se sijainti, missä yleensä säilytät tiedostoja tietokoneellasi. Onnettomuudet, jotka vahingoittavat tietokonettasi tai tuhoavat sen, eivät vahingoita varmuuskopioita, sillä ne on tallennettu eri sijaintiin.

Nortonin pilvivarmuuskopiointi on käytettävissä vain Windows-käyttöjärjestelmässä.

Jos tilaukseesi sisältyy Pilvivarmuuskopiointi, saat tietyn määrän ilmaista pilvitallennustilaa ja voit ostaa tarpeen mukaan lisätallennustilaa. Voit myös tallentaa varmuuskopiotiedostot omalle tallennuslaitteellesi. Lisäksi voit palauttaa tiedostot koska tahansa miltä tietokoneelta tahansa. Voit tarkistaa, kuuluuko Pilvivarmuuskopiointi tilaukseesi, kohdasta Laitteiden ja oikeuksien tarkasteleminen Norton-tilissä.

Pilvivarmuuskopiointi on aktivoitava, ennen kuin ensimmäisen varmuuskopioinnin voi suorittaa.

Nortonin pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Varmuuskopiosarjat.

3. Valitse Varmuuskopioinnin asetukset -ikkunasta Missä -välilehti.

4. Napsauta Suojattu pilvitallennustila -kohdasta Aktivoi ilmaiseksi -linkkiä.

5. Kirjoita pyydettäessä Norton-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Kun olet aktivoinut pilvivarmuuskopioinnin, voit luoda varmuuskopiosarjan ja alkaa varmuuskopioida tiedostoja Suojattuun pilvitallennustilaan. Lisätietoja on artikkelissa Nortonin pilvivarmuuskopioinnin käytön aloittaminen.

Pilvitallennustila vaihtelee tilauksen mukaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6958554
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 11/10/2020