Toimintaohjeet, jos et löydä tilaustasi Norton-tililtäsi

Jos Norton-tilaustasi ei näy Norton-tililläsi, tähän voi olla useita eri syitä.

• Olet ehkä kirjautunut väärälle Norton-tilille.
  • Sinulla voi olla tuote, jota et ole vielä rekisteröinyt Norton-tilillesi.
  • Olet ehkä saanut Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, jolloin se ei näy Norton-tililläsi.

Kirjaudu oikealle Norton-tilille

1. Luo Norton-tili tai kirjaudu tilillesi käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit tehdessäsi ostoksen. Olet saanut Nortonilta sähköpostia ostaessa tuotteen.

2. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus.

3. Napsauta Aloita-sivulta Hyväksy ja lataa.

Lisää tuotetunnus tilillesi

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta Aloita-sivulla Anna uusi tuotetunnus.

3. Kirjoita tuotetunnus ja valitse >.

Tuotetunnuksesi sisältää kirjaimia ja numeroita. Se ei sisällä erikoismerkkejä. Jos näet viestin ”Aloita tilausjakso antamalla laskutustietosi ja tuotetunnus osoitteessa norton.com/setup”, lue artikkeli Vähittäismyymälästä ostetun Norton-tuotteen lataaminen.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

Lisää tilillesi laitteeseen valmiiksi asennettu Norton-tuote

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Ohje ja sitten Tili.

3. Kirjaudu tilillesi ohjeita noudattamalla.

Kun olet kirjautunut tilillesi, tuotteesi lisätään tiliisi, ja voit hallita palvelujasi tai ladata tuotteen toiselle laitteelle.

Lisää palveluntarjoajalta saamasi Norton-tuote

Jos olet saanut Norton-tuotteen palveluntarjoajalta, lue Palveluntarjoajalta saatujen Norton-tuotteiden tarkasteleminen Norton-tilissä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v67735330