Toimintaohjeet, jos et löydä Norton-tilausta tililtäsi

Jos et näe Norton-tuotettasi, kun olet kirjautuneena tiliisi, olet mahdollisesti kirjautunut väärään tiliin ja ostoksesi liittyy toiseen tiliin.

Jos et löydä tilausta tililtäsi, tarkista, oletko luonut tilin vanhalla sähköpostiosoitteella. Jos et voi käyttää vanhaa sähköpostiosoitettasi, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Valitse tilanteen mukaan jokin seuraavista:

Kiina, Japani ja Korea: Jos Norton-tuotetta ei ole rekisteröity tilillesi, tarkista tuotetunnus ostoksen vahvistussähköpostista. Noudata ohjeita, jotka on annettu kohdassa Minulla on tuotetunnus ja haluan lisätä Norton-tilauksen tiliini.

Ostin Norton-tilauksen Norton-verkkokaupasta

Jos ostit tuotteen Norton-verkkokaupasta, sinun on kirjauduttava tiliisi käyttäen samaa sähköpostiosoitetta kuin käytit silloin, kun ostit tuotteen.

Jos et ole varma, mitä sähköpostiosoitetta käytit tehdessäsi ostosta, voimme auttaa sinua selvittämään oikean sähköpostiosoitteen.

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Kirjaudu sisään -välilehdeltä Unohtuiko salasana?.

3. Anna sähköpostiosoite, jota uskoaksesi käytit, kun ostit tai rekisteröit tuotteen.

4. Tarkista tähän osoitteeseen liittyvä sähköpostitili ja etsi Nortonin lähettämä sähköpostiviesti.

Saapuneet-kansiossasi pitäisi olla viesti, joka sisältää salasanan palautuslinkin tai jossa ilmoitetaan, että kyseiseen sähköpostiosoitteeseen ei liity tiliä.

• Jos sähköpostiosoitteeseen ei liity tiliä, palaa vaiheeseen yksi ja yritä uudelleen toisella sähköpostiosoitteella. Toista vaiheita, kunnes löydät ostokseesi liittyvän tilin.

• Jos saat salasanan palautusviestin, kirjaudu tiliisi viestin sisältämien ohjeiden mukaisesti. Valitse sitten Hallitse omia tilauksia ja etsi tuotteesi.

Jos Norton-tilausta ei ole luettelossa, se saattaa liittyä eri Norton-tiliin. Toista vaiheita käyttämällä eri sähköpostiosoitteita, kunnes löydät ostokseesi liittyvän tilin.

Minulla on tuotetunnus ja haluan lisätä Norton-tilauksen tiliini

Jos sinulla on tuotetunnus, voit lisätä Norton-tilauksen tiliisi tunnusta käyttämällä. Kun tuote on lisätty, voit ladata ja asentaa sen nykyiselle laitteelle tai jollekin toiselle laitteelle.

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut tilillesi, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Aloita -sivulla Anna uusi tuotetunnus.

Kirjoita tuotetunnus ja valitse >.

Jos näet viestin "Aloita tilausjakso antamalla laskutustietosi ja tuotetunnus osoitteessa norton.com/enroll", lue artikkeli Vähittäismyymälästä ostetun Norton-tuotteen lataaminen.

Tuotetunnuksesi sisältää kirjaimia ja numeroita. Se ei sisällä erikoismerkkejä.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

Saat kehotteen ladata tuotteesi.

Tuote on nyt lisätty tilillesi. Voit kirjautua tilillesi voidaksesi hallita palvelujasi tai ladata Norton-tuotteen toiselle laitteelle.

Haluan lisätä tiliini Norton-tuotteen, joka oli esiasennettu laitteelleni

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Valitse Ohje ja sitten Tili.

3. Noudata ohjeita ja kirjaudu olemassa olevaan tiliisi.

Kun olet kirjautunut tilillesi, tuotteesi lisätään tiliisi, ja voit hallita palvelujasi tai ladata tuotteen toiselle laitteelle.

Sain Norton-tuotteen palveluntarjoajalta

Jos olet hankkinut Norton-tuotteen palveluntarjoajalta, lue Palveluntarjoajalta saatujen Norton-tuotteiden tarkasteleminen Norton-tilissä.

Maksuttoman Norton Secure VPN -kokeilutilauksen peruuttaminen

Norton Secure VPN -sovelluksen poistaminen ei katkaise tilaustasi automaattisesti.

Et voi peruuttaa Norton Secure VPN -tilausta tililtäsi. Tilaus on peruutettava Play-kaupan tai App Storen tilausasetuksista.

Seuraavissa tukiartikkeleissa on lisätietoja tilausten peruuttamisesta tai muuttamisesta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v67735330
Käyttöjärjestelmä: windows,mac,android,ios
Muokattu viimeksi: 06/11/2021