Viesti: "Vahvista ostoksesi"

Kun hankit Norton-tuotteen Norton.com-sivustolta, sinulta pyydetään tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Jos annat väärän salasanan, tilausta ei voida tallentaa tiliin.

Jos näkyviin tulee viesti, jossa sinua pyydetään vahvistamaan ostos, kun kirjaudut Norton-tiliin, valitse tilannettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto:

Haluan tietää, miten voin vahvistaa ostokseni

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse tilauksen vahvistussivulta Kyllä, tein tämän tilauksen ja sitten Vahvista tilaus.

Jos näet viestin Virhe: "Tapahtui odottamaton järjestelmävirhe, eikä tietojasi voida näyttää tällä hetkellä", tarkista tunnetut järjestelmäongelmat tai käyttökatkokset Norton-palveluiden tila -sivulta ja kokeile käyttää tiliäsi uudelleen myöhemmin. Voit myös yrittää kirjautua tilillesi toisella selaimella.

3. Anna tilaamasi tuotteen sarjanumero.

Jos tilaus sisältää useita tuotteita, sinun tarvitsee antaa vain yhden tuotteen sarjanumero.

4. Valitse Jatka.

5. Tilauksesi on vahvistettu, ja voit nyt ladata Norton-tuotteesi ja hallita sitä tilissäsi.

Haluan löytää sarjanumeron

Sarjanumero löytyy tilauksen vahvistusviestistä, joka lähetettiin sähköpostiosoitteeseen, jota käytit Norton-tuotetta hankkiessasi. Tarkista kyseisen sähköpostiosoitteen Saapuneet-kansio.

Voit etsiä tilauksen vahvistusviestiä Saapuneet-kansiostasi otsikkorivin tai lähettäjän sähköpostiosoitteen avulla. Etsi jotakin seuraavista:

• Otsikko (muistuttaa seuraavaa): "Norton-tilausvahvistus tilaukselle #NP0000000".

• Lähettäjä: Norton-kauppa <orders@mail.norton.com>.

Jos tilauksen vahvistusviestiä ei löydy saapuneiden viestien kansiosta, etsi sähköpostiviestiä roskapostikansiosta.

Tilauksen vahvistusviestissä Sarjanumero kerrotaan kohdassa Tuotetiedot.

Viestin sisältämä tilauspäivämäärä on vanhempi kuin uusin ostokseni

Jos olet ostanut Norton-tuotteen myöhemmin kuin "Vahvista ostoksesi" -viestissä ilmoitettuna tilauspäivämääränä, viesti liittyy vanhaan tilaukseen, ei nykyiseen tuotteeseesi.
Jos et halua, että viesti tulee näkyviin, valitse En tehnyt tätä tilausta ja napsauta sitten Kumoa tilaus.

Tilauksen kumoaminen poistaa tuotteen tililtäsi, etkä voi hallita tai ladata sitä.

Lataa ostamasi tilaus alla olevien ohjeiden mukaan.

Uusimman ostoksen lataaminen

1. Kirjaudu tilillesi.

Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella, jota käytit tehdessäsi uusinta ostostasi.

2. Valitse Oma tilaus -välilehdeltä viimeksi ostamasi tuote.

Jos viimeksi ostamaasi Norton-tuotetta ei näy, se saattaa olla liitetty toiseen tiliin. Kirjaudu sisään käyttämällä eri sähköpostiosoitetta.

3. Valitse Lataa.

4. Lataa ja asenna Norton-tuote näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64541725
Käyttöjärjestelmä: windows,mac,android,ios