Muun valmistajan kuin Symantecin tietoturvatuotteen poistaminen tietokoneelta

Jos muiden valmistajien kuin Symantecin tietoturvatuotteiden poistaminen tietokoneeltasi ei onnistu, suosittelemme, että käytät tuotteen asennuksen poistamiseen tarkoitettua erillistä ohjelmaa tai noudatat kyseisen tuotteen poistoon laadittuja ohjeita. Suosittelemme, että luot järjestelmän palautuspisteen ennen tuotteen poistamista.

Valitse käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v58573469
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 16/12/2019