Norton-tilin salasanan palauttaminen

Jos et muista Norton-tilin salasanaa, voit asettaa tilille uuden salasanan.

Jos olet saanut ilmoituksen Norton-tilisi salasanan vaihtamisesta mutta et ole pyytänyt vaihtoa, aseta uusi salasana välittömästi ja ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Salasanan palauttaminen

1. Käynnistä selain ja siirry kohtaan Unohditko salasanasi?

2. Anna Ongelmia kirjautumisessa? -sivulla sähköpostiosoitteesi. Tarkista, että antamasi sähköpostiosoite on sama, jota käytit hankkiessasi Norton-tuotteesi tai luodessasi tilin.

3. Valitse Jatka.

Norton lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin, jossa on ohjeet salasanan palauttamiseen.

Jos et saa salasanan palautusviestiä muutaman minuutin kuluessa, tarkista roskapostikansio. Salasanan palautusviestin vastaanottaminen ei onnistu, jos annetulle sähköpostiosoitteelle ei ole määritetty tiliä. Nortonin lähettämissä salasanan palautusviesteissä on seuraavat tiedot:

• Lähettäjä : no-reply@nortonlifelock.com

• Aihe : Onko sinulla ongelmia NortonLifeLock-tilille kirjautumisessa?

Jos sähköpostiviestiä ei vieläkään löydy, olet saattanut luoda Norton-tilisi toisella sähköpostiosoitteella. Jos sähköpostitilisi ei ole käytössä, sinun pitää luoda uusi Norton-tili tai ottaa yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

4. Avaa sähköpostiviesti ja napsauta Palauta tili -linkkiä.

Jos sähköpostitilisi ei ole käytössä, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

5. Kirjoita uusi salasana Norton-tiliäsi varten.

6. Valitse Päivitä salasana.

7. Kirjaudu Norton-tiliisi valitsemalla Jatka.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v55260946
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 02/10/2020