Norton-tilitietojen päivittäminen

Voit päivittää henkilötietosi, laskutustietosi ja sähköpostiasetuksesi tililläsi. Jos unohdit salasanasi tai et saa salasanan palautusviestiä, lue artikkeli Norton-tilin palauttaminen. Jos olet käyttänyt tiliä luodessasi sähköpostiosoitetta, jota et voi tällä hetkellä käyttää kirjautuaksesi tiliisi, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Jos olet Kiinassa, Hongkongissa, Japanissa, Koreassa tai Taiwanissa, päivitä tilisi tiedot Norton-verkkokaupassa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54033503
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, windows
Muokattu viimeksi: 09/09/2021