Norton-tilin käyttäminen

Norton-tililtä hallitset Norton-tilauksen tietoja, löydät tuotetunnuksen, määrität Automatic Renewal -toiminnon asetukset ja käytät muita Norton-palveluita.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, voit luoda tilin.

Jos sinulta on jo veloitettu automaattisesta uusimisesta ja haluat hyvityksen, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Norton-tilin käyttäminen

Jos olet ostanut Norton-verkkokaupasta jonkin tuotteen, sinulla on ostoksen myötä jo Norton-tili, vaikka ostoksesta olisi pitkäkin aika. Jos olet unohtanut tunnistetiedot, katso artikkeli Norton-tilin salasanan palauttaminen.

1. Siirry osoitteeseen my.norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo uusi tili. Luo Norton-tili näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

3. Jos olet ottanut käyttöön kahden tekijän todennuksen, syötä saamasi koodi.

4. Jos olet unohtanut salasanasi, valitse Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana? ja anna sähköpostiosoitteesi.

Saat lisätietoja artikkelista Norton-tilin salasanan palauttaminen.

Norton Password Manager

Ota Norton Password Manager käyttöön, niin voit kirjautua Nortoniin ja muille tileille kätevästi ja turvallisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370843
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 09/10/2020