Norton-tilin käyttäminen

Kun ostat tai asennat Norton-tilin, luot itsellesi tilin. Tililläsi voit hallita tilauksen tietoja, löydät tuotetunnuksen, aktivoit tilauksen uusimisen ja käytät muita palveluita.

Voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi, Apple ID¹:llä tai Google-sähköpostilla¹. Jos tarvitset apua Apple ID:n tai Google-sähköpostin linkittämisessä nykyiseen Norton-tiliisi, lue Tilin linkittäminen Apple ID:hen tai Google-sähköpostiin¹.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, voit luoda sen myös käyttäen sähköpostiosoitettasi, Apple ID:tä tai Google-sähköpostia. Kun haluat isätietoja, lue Luo Norton-tili.

Onko sinulla vaikeuksia käyttää tiliäsi?

• Tilini on rekisteröity vanhaan sähköpostiosoitteeseen : Jollet pysty enää tarkistamaan vanhaa sähköpostiasi, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

• Tilini on tilapäisesti lukittu : Jos näet viestin, jossa kerrotaan, että tilisi on tilapäisesti lukittu liian monen epäonnistuneen kirjautumisyrityksen vuoksi, kannattaa odottaa tunti ja kirjautua sitten uudelleen sisään.

• Kahden tekijän todennus tuottaa ongelmia : Katso ohjeet kahden tekijän todennuksen käyttöönottoon ja kahden tekijän todennuksen yleisten ongelmien ratkaisemiseen artikkelista Usein kysytyt kysymykset: Kahden tekijän todennus tilille.

• Unohdin salasanani : Jos olet unohtanut salasanasi, napsauta Unohtuiko salasana? kirjautumissivulla ja palauta salasana noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

¹ Uusi kirjautumistapa julkaistaan portaittain ja on käytettävissä vain osassa tileistä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370843
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 05/10/2021