Päivitä henkilökohtaiset tietosi Norton-tililläsi

Voit päivittää kaikki henkilötietosi, laskutustietosi ja sähköpostiasetuksesi Norton-tililläsi. Jos unohdit salasanasi tai et saa salasanan palautusviestiä, lue artikkeli Norton-tilin palauttaminen.

Sähköpostiosoitteen, salasanan tai muiden henkilötietojen päivittäminen

Jos olet käyttänyt tiliä luodessasi sähköpostiosoitetta, jota et voi tällä hetkellä käyttää kirjautuaksesi tiliisi, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun ja autamme mielellämme.

1. Kirjaudu tilillesi.
  2. Napsauta Tilin asetukset -välilehdeltä Muokkaa-kuvaketta sen tiedon vierestä, jota haluat muokata.
  3. Voit myös valita Sähköpostiasetukset
    • Valitse Myynninedistäminen-kohdasta Erikoistarjoukset.
    • Valitse Tuotetiedot-kohdasta Vaadittavat viestit, Tuotteen ominaisuudet ja muistutukset ja Uutiskirjeet.
  4. Tallenna lopuksi päivitykset.

Korttitietojen päivittäminen tai lisääminen

1. Kirjaudu tilillesi.
  2. Jos haluat päivittää Laskutustiedot-välilehdellä nykyisen maksutavan, napsauta Muokkaa-kuvaketta ja kirjoita päivitettävät tiedot. Valitse sitten Tallenna.
  3. Lisää laskutustietosi valitsemalla maa/alue ja maksutapa ja tallenna sitten laskutustiedot.

Japani, Korea, Kiina, Hongkong ja Taiwan:

Jos tilausnumerosi alkaa kirjaimilla APXXXXXXXX tai NPXXXXXXXX tai jos sinulla on Norton 360 Standard Plus -palvelu, muuta tilitietojasi yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos tilausnumeron alussa on SY tai NS, voit vaihtaa tilitietoja alla olevan linkin kautta. Tarvitset alkuperäisen tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, jota käytit tilauksen yhteydessä.
* Alkuperäinen tilausnumerosi on sähköpostiviestissä, jonka lähetimme ensimmäisen oston yhteydessä.

Japani Korea Kiina Hongkong Taiwan

Jos sinulla on ongelmia laskutustietojen päivittämisessä tai lisäämisessä, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Jos haluat poistaa laskutustiedot, sinun pitää poistaa tilauksen automaattinen uusiminen käytöstä ennen kortin poistamista. Katso ohjeet artikkelista Automaattisesti uusittavan tilauksen peruuttaminen.

LifeLock-jäsentietojen päivittäminen

Jos haluat päivittää LifeLock-jäsentietoja, valitse jokin seuraavista:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54033503
Käyttöjärjestelmä: Mac;Windows