Norton-tilauksen aktivoiminen tai uudistaminen

Voimassa oleva tilaus takaa, että suojauksesi on aina ajan tasalla. Tilaus on aktivoitava tai uusittava ennen kokeilujakson tai tilauksen päättymistä, jotta voit jatkaa kaikkien Norton-ominaisuuksien käyttöä ja tietokoneesi suojaamista.

Tietokone on yhdistettävä internetiin, jotta tilauksen aktivointi tai uusiminen voidaan suorittaa loppuun.

Valitse yksi seuraavista tavoista aktivoida tai uudistaa tilauksesi:

Norton-suojauksen uusiminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Uudista tai Aktivoi nyt.

3. Jos näyttöön tulee Tilaus -ikkuna, valitse Osta tilaus.

4. Kun olet Norton-tuotteet- tai uusimissivulla, tarkista ensin, että olet ostamassa oikean tilauksen, ja valitse sitten Osta nyt tai Tilaa nyt.

5. Kirjaudu pyydettäessä sisään tilisi tunnistetiedoilla.

6. Syötä laskutustietosi ja tee tilaus. Muista tarkistaa tilauksen tiedot ennen kuin suoritat maksun.

7. Jos ostos onnistuu, tilaus aktivoidaan tai uusitaan automaattisesti. Nykyisen tilauksen jäljellä olevat päivät lisätään uuteen tilausjaksoon. Esimerkki: kun jäljellä on 30 päivää ja hankit vuoden mittaisen tilauksen uudistamisen, saat tuotteellesi suojauksen 395 lisäpäiväksi.

Norton-suojauksen aktivoiminen tuotetunnuksella

Etsi tuotetunnus näillä ohjeilla: Norton-ohjelman tuotetunnuksen sijainti.
  1. Käynnistä Nortonin laitesuojaus.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Tee jokin seuraavista toimista:

• Aktivoi tilauksesi valitsemalla Norton-tuotteen pääikkunasta Aktivoi nyt.

• Uusi tilauksesi valitsemalla Norton-tuotteen pääikkunasta Ohje ja valitse sitten Tilitiedot -kohdasta Anna tuotetunnus.

3. Anna Nortonilta saamasi tuotetunnus.

Jos et ole varma, mihin tuotteeseen tunnuksesi on yhdistetty, noudata ohjeita, jotka on annettu artikkelissa Nortonin laitesuojaustuotteen lataaminen ja asentaminen.

Jos tuotetunnus ei toimi, katso kohta Miksi tuotetunnukseni ei toimi?

Jos käytät tuotetunnusta, nykyisessä tilauksessasi jäljellä olevia päiviä ei lisätä uuteen tunnukseen yhdistettyyn tilaukseen.

4. Valitse Seuraava.

Yleiset aktivointivirheet

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v24808774
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/11/2021