Internetin turvallinen selaaminen Norton Safe Webillä

Norton Safe Web auttaa sinua selaamaan verkkoa sekä tekemään hakuja ja verkko-ostoksia aiempaa turvallisemmin. Se analysoi avatut verkkosivustot ja havaitsee, jos niillä on viruksia, vakoilu- tai haittaohjelmia tai muita uhkia. Analyysien perusteella Norton Safe Web antaa kaikille verkkosivustoille turvallisuusluokituksen ennen niiden avaamista.

Norton Safe Web tukee Google Chrome-, Microsoft Edge- (Chromium- ja EdgeHTML-perustaiset), Mozilla Firefox- ja Apple Safari -selaimia.

Norton Safe Webin käyttö

Napsauta selaimen laajennuskuvaketta ja valitse ponnahdusikkunasta Täysi Safe Web -raportti, niin näet tietoa verkkosivun ja ostosten tietoturvasta.
Norton Safe Webin avulla voit tehdä seuraavia toimenpiteitä kaikille sivustoille, joiden turvallisuuden tilan haluat selvittää:
  • Tarkastele Nortonin luokitusta.

• Tarkastele yhteisön luokitusta.

• Lisää omat arviot.

• Tarkastele käyttäjien arvioita.

• Tarkastele luetteloa verkkosivustolle merkityistä avainsanoista.

• Tarkastele tietoja uhista ja yleisiä tietoja verkkosivustosta.

Norton Safe Web -turvallisuusluokitukset

Norton Safe Web käyttää seuraavia verkkosivustojen turvallisuusluokituksia:
  • Turvallinen

Norton Safe Web -analyysissa on todettu, että sivustoa on turvallista käyttää.

• Ei testattu

Norton Safe Web -työkalulla ei ole käytettävissä tarpeeksi tietoja sivuston analysoimiseksi. Tätä sivustoa ei ole suositeltavaa käyttää.

• Vaarallinen

Norton Safe Web -analyysissa on todettu, että sivustoa ei ole turvallista käyttää. Tämä verkkosivusto saattaa yrittää asentaa haittaohjelmia tietokoneelle.

• Varoitus

Norton Safe Web -analyysissa on havaittu, että tässä sivustossa on ärsyttävyystekijöiksi luokiteltavia uhkia. Sivusto ei ole vaarallinen, mutta e voi asentaa tietokoneelle ei-toivottuja sovelluksia ilman lupaa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19116982
Käyttöjärjestelmä: Mac;Windows