Apple ID:n tai Google-sähköpostin linkittäminen Norton-tiliin

Voit nyt kirjautua Nortoniin Apple ID:llä tai Google-sähköpostilla. Sinun tarvitse vain linkittää Apple ID tai Google-sähköposti nykyiseen tiliisi. Voit linkittää Norton-tiliisi yhden Apple ID:n ja yhden Google-sähköpostin. Kun tili on linkitetty, voit kirjautua sisään Apple ID:lläsi tai Google-sähköpostillasi, kun seuraavan kerran kirjaudut sisään. Jos et halua käyttää tätä vaihtoehtoa, voit jatkaa kirjautumista tilille Norton-tunnistetiedoillasi.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, voit luoda sen myös käyttäen Apple ID:tä tai Google-sähköpostia. Lisätietoja on artikkelissa Luo Norton-tili.

Apple ID:n linkittäminen nykyiseen Norton-tiliin

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Valitse Kirjaudu Applella.

3. Kirjoita Apple ID, jonka haluat linkittää.

4. Anna Apple ID -salasanasi ja sitten saamasi kahden tekijän todennuksen koodi.

5. Valitse pyydettäessä Luota, jotta sinun ei tarvitse antaa kahden tekijän koodia uudelleen tällä selaimella, ellet kirjaudu kokonaan ulos tai vaihda salasanaasi.

6. Valitse Jatka.

7. Kirjoita voimassa oleva Norton-tilin käyttäjänimi ja valitse Jatka.

8. Kirjoita Norton-tilin salasana ja valitse sitten Jatka.

9. Napsauta Tilit on linkitetty -ikkunastaValmis.
    Norton-tilisi on nyt linkitetty Apple ID:si kanssa.

Google-sähköpostin linkittäminen nykyiseen Norton-tiliisi

1. Siirry osoitteeseen my.Norton.com ja valitse Kirjaudu sisään.

2. Valitse Kirjaudu Googlella.

3. Kirjaudu Google-tilillesi. Jos sinulla on useita Google-tilejä, valitse linkitettävä Google-tili.

4. Kirjoita voimassa oleva Norton-tilin käyttäjänimi ja valitse Jatka.

5. Kirjoita Norton-tilin salasana ja valitse sitten Jatka.
    Jos olet unohtanut salasanan, valitse Pyydä kertakäyttösalasana. Kertakäyttösalasana lähetetään tähän tiliin rekisteröityneeseen sähköpostiosoitteeseen.

6. Napsauta Tilit on linkitetty -ikkunastaValmis.
    Norton-tilisi on nyt linkitetty Google-tilisi kanssa.

Ohjeita Google- tai Apple-tilillä kirjautumisen ongelmien vianmääritykseen on artikkelissa Norton-tilille Apple- tai Google-tunnistetiedoilla kirjauduttaessa ilmenevien ongelmien ratkaiseminen.

Video

Linkitä Apple ID Norton-tiliisi

Linkitä Google mail Norton-tiliisi

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138321451