Lue, miksi suoratoistopalvelut tai -sovellukset eivät toimi, kun Norton Secure VPN -sovelluksen VPN-yhteys on muodostettu

Tietyt suoratoistopalvelut, kuten Netflix, Hulu ja Showtime, tarjoavat maantieteellisesti rajoitettuja sisältöjä, joita voi käyttää voi tietyillä alueilla. Nämä palvelut estävät sisällön käytön, jos ne havaitsevat, että maantieteellisiä rajoituksia yritetään kiertää käyttämällä VPN-yhteyttä, välityspalvelinta tai estonpurkupalvelua.

Jos sisältö on käytettävissä alueellasi, poista Norton Secure VPN -sovelluksen VPN-yhteys käytöstä ennen kuin käynnistät suoratoistopalvelun tai -sovelluksen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v121513457
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 19/11/2019