Usein kysytyt kysymykset: Norton Secure VPN

Norton Secure VPN on tietoturvasovellus, joka auttaa suojautumaan, kun surffaat verkossa. Se estää kolmansia osapuolia, kuten internet-palveluntarjoajia, tai käyttämiäsi verkkosivustoja seuraamasta toimintaasi verkossa. Sen avulla voit käyttää internetiä yksityisesti. Se auttaa myös estämään mainosseurannan ehkäisemällä evästeet ja poistamalla tunnistetietosi.

Asiaan liittyvät ratkaisut

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117122849
Käyttöjärjestelmä: Windows, macos, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 20/09/2020