Norton -tilauksesi käytön aloittaminen

Oletko ladannut laitesuojauksen?

Imagefloat section

1. Kun olet ostanut Norton-tilauksen, sinun on ladattava ja asennettava laitesuojaus kaikille laitteillesi suojauksen saamiseksi.

Lataaminen on helppoa: kirjaudu -tilillesi ja valitse Lataa. Katso tarkat ohjeet artikkelista Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen.

Korean, Kiinan ja Japanin alueille: Norton-tiliä ei luoda ostoprosessin aikana. Asenna tuotteesi noudattamalla ostovahvistussähköpostiviestin ohjeita. Kun tuote on asennettu, luo tili. Tarkat ohjeet löytyvät artikkelista Norton-tilin luominen.

Voit ladata tuotteen useille laitteille tilauksestasi riippuen. Suunnitelma sisältää myös ilmaisen pilvivarmuuskopioinnin tärkeiden tiedostojen turvalliseen tallentamiseen. Saat lisätietoja ilmaisen pilvitallennustilan käyttöönotosta lukemalla artikkelin Nortonin pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen.

Onko suojaus käytössä?

Imagefloat section

1. Kun olet asentanut tuotteen, kaksoisnapsauta työpöydällä olevaa Norton-tuotteen kuvaketta ja tarkista, näkyykö Norton-ikkuna vihreänä. Jos suojaustila on vihreä, laitteellasi on suojaus.

Jos tilana näkyy punainen tai oranssi, jotkin laitesuojauksen ominaisuudet eivät ehkä ole käytössä tai toimi oikein. Useimmissa tapauksissa voit ratkaista ongelmat napsauttamalla Korjaa nyt -painiketta.

Muista myös asentaa käyttöjärjestelmääsi koskevat uusimmat päivitykset ja päivittää säännöllisesti kaikki muut ohjelmistosi, aina kun valmistajat julkaisevat päivityksiä.

Onko sinulla tietosuoja verkossa?

Imagefloat section

1. Jos sinulla on Norton 360, sinulla pitäisi olla Norton Secure VPN*, joka auttaa takaamaan tietosuojan verkossa, kun lähetät tai vastaanotat tietoja Wi-Fi-verkkojen, langallisten yhteyksien tai matkapuhelinverkon välityksellä.

Sinun on ladattava ja asennettava tuote joka laitteelle varmistaaksesi tietosuojan verkossa näillä laitteilla.

Jos olet ostanut Norton Secure VPN -tuotteen erikseen, lataa se yhteensopiville laitteillesi. Lisätietoja on artikkelissa Norton Secure VPN:n käytön aloittaminen.

* Norton Secure VPN on saatavana vain tietyissä maissa.

Suojaako tilaus lastesi laitteita? ...entä tiedostosi ja salasanasi?

Imagefloat section

1. Tilaukseesi kuuluu mahdollisesti Nortonin pilvivarmuuskopiointi-** ja Norton Family -lapsilukko^ -ominaisuudet. Norton Family -lapsilukon avulla voit valvoa lasten internetin käyttöä. Lue lisää artikkelista Norton Family -palvelun käytön aloittaminen. Lisäksi voit varmuuskopioida tärkeät asiakirjat ja tiedot Nortonin pilvivarmuuskopioinnin avulla. Saat lisätietoja kohdasta Nortonin pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen.

Voit käyttää Norton Password Manager -ominaisuutta kaikkien salasanojesi säilyttämiseen, jotta sinun ei tarvitse muistaa niitä. Tuotteen selainlaajennukset täydentävät salasanat tarvittaessa automaattisesti ja turvallisesti. Saat lisätietoja kohdasta Norton-selainlaajennusten lisääminen.

^ Norton Family -lapsilukon ominaisuuksia ei tueta Mac-tietokoneissa.

** Nortonin pilvivarmuuskopiointi -ominaisuutta ei tueta Mac-tietokoneissa. Sen käyttö edellyttää, että laitteessa on internet- tai dataliittymä ja että laitteeseen on kytketty virta.

Oletko määrittänyt identiteettivarkaussuojan?

Imagefloat section

1. Jos sinulla on LifeLockin sisältävä Norton 360, sinun on määritettävä identiteettivarkaussuoja#. LifeLock-identiteettivarkaussuoja valvoo henkilökohtaisten tietojesi käyttöä ja tarjoaa palautuspalveluita, joista on apua, jos joudut identiteettivarkauden kohteeksi.

Lisätietoja on artikkelissa LifeLock-identiteettivarkaussuojan käytön aloittaminen.

# LifeLock-identiteettivarkaussuoja ei ole saatavana kaikissa maissa.

Onko kuitti tai tilauksen tila kateissa?

Imagefloat section

1. Kirjaudu tilausten hallinnoimiseksi -tilillesi.

Omassa Nortonissa voit ladata kuitteja, tarkastella tilaushistoriaa tai päivittää laskutustietoja ja sähköpostiosoitetta.

Voit myös tarkistaa, mille laitteille tilauksesi antaa suojauksen, ja vapauttaa käyttöoikeuden, jotta voit suojata uuden laitteen.

Tarvitsetko apua?

Imagefloat section

1. Jos sinulla on ongelmia tilauksesi kanssa, voit ottaa maksutta yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Voit olla yhteydessä muihin käyttäjiin Norton-yhteisössä ja keskustella suojauksesta tai muista tietoturva-aiheista. Löydät meidät myös Twitteristä tai Facebookista.

Jos uskot, että laitteesi on saanut tartunnan, ja olet oikeutettu palveluun, voit hyödyntää Virus Protection Promise -lupauksen^^, jolloin Nortonin asiantuntija auttaa sinua määrittämään ja poistamaan viruksen tai hakemaan tarvittaessa hyvitystä.

^^ Virus Protection Promise edellyttää lupaukseen oikeuttavaa tilausta ja Automatic Renewal -toiminnon käyttöä. Jos käy niin, että Nortonin asiantuntija ei pysty poistamaan virusta laitteestasi, voit saada hyvityksen kuluvan tilauskauden todellisesta maksetusta hinnasta. Jos sinulla on paketti (lupaukseen oikeuttava Norton-tilaus sekä jokin Norton-tuote tai muun valmistajan tuote), hyvitys koskee vain lupaukseen oikeuttavan tilauksen nykyisen tilauskauden kattavaa valmistajan ohjevähittäishintaa, eikä se saa ylittää tuotepaketista maksettua kokonaissummaa. Hyvityssummaa määritettäessä otetaan huomioon asiakkaan saamat alennukset ja hyvitykset ja ostohinnasta vähennetään mahdolliset toimitus- ja käsittelykulut sekä asianmukaiset verot, paitsi tietyissä valtioissa ja osavaltioissa, joissa toimitus- ja käsittelykulut sekä verot kuuluvat ostohinnan hyvityksen piiriin. Hyvitys ei koske vahinkoja, jotka aiheutuvat viruksista. Lisätietoja on osoitteessa Norton.com/guarantee.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117057704