NortonLifeLock-tilauksen käytön aloittaminen

Oletko ladannut laitesuojauksen?

Kun olet ostanut NortonLifeLock-tilauksen, sinun on ladattava ja asennettava laitesuojaus kaikille laitteillesi suojauksen saamiseksi.

Lataaminen on helppoa: kirjaudu tilillesi ja valitse Lataa. Katso tarkat ohjeet kohdasta Nortonin laitesuojauksen asentaminen.

Voit ladata tuotteen useille laitteille tilauksestasi riippuen.

Onko suojaus käytössä?

Kun olet asentanut tuotteen, kaksoisnapsauta työpöydällä olevaa Norton-kuvaketta ja tarkista, näkyykö Norton-ikkuna vihreänä. Jos Nortonin suojaustila on vihreä, laitteellasi on suojaus.

Jos tilana näkyy punainen tai oranssi, jotkin Nortonin laitesuojauksen ominaisuudet eivät ehkä ole käytössä tai toimi oikein. Useimmissa tapauksissa voit ratkaista ongelmat napsauttamalla Korjaa nyt -painiketta.

Muista myös asentaa käyttöjärjestelmääsi koskevat uusimmat päivitykset ja päivittää säännöllisesti kaikki muut ohjelmistosi, aina kun valmistajat julkaisevat päivityksiä.

Onko sinulla tietosuoja verkossa?

Jos sinulla on Norton 360, sinulla pitäisi olla Norton Secure VPN*, joka auttaa takaamaan tietosuojan verkossa, kun lähetät tai vastaanotat tietoja Wi-Fi-verkkojen, langallisten yhteyksien tai matkapuhelinverkon välityksellä.

Sinun on ladattava ja asennettava tuote joka laitteelle varmistaaksesi tietosuojan verkossa näillä laitteilla.

Jos olet ostanut Norton Secure VPN -tuotteen erikseen, lataa se yhteensopiville laitteillesi. Lisätietoja on artikkelissa Norton Secure VPN:n käytön aloittaminen.

* Norton Secure VPN on saatavana vain tietyissä maissa.

Suojaako tilaus lastesi laitteita? ...entä tiedostosi ja salasanasi?

Tilaukseesi kuuluu mahdollisesti Nortonin pilvivarmuuskopiointi-** ja Norton Family -lapsilukko^ -ominaisuudet. Norton Family -lapsilukon avulla voit valvoa lasten internetin käyttöä. Lue lisää artikkelista Norton Family -palvelun käytön aloittaminen. Lisäksi voit varmuuskopioida tärkeät asiakirjat ja tiedot Nortonin pilvivarmuuskopioinnin avulla. Saat lisätietoja kohdasta Nortonin pilvivarmuuskopioinnin aktivoiminen.

Voit käyttää Norton Password Manager -ominaisuutta kaikkien salasanojesi säilyttämiseen, jotta sinun ei tarvitse muistaa niitä. Tuotteen selainlaajennukset täydentävät salasanat tarvittaessa automaattisesti ja turvallisesti. Saat lisätietoja kohdasta Norton-selainlaajennusten lisääminen.

^ Norton Family -lapsilukon ominaisuuksia ei tueta Mac-tietokoneissa.

** Nortonin pilvivarmuuskopiointi -ominaisuutta ei tueta Mac-tietokoneissa. Sen käyttö edellyttää, että laitteessa on internet- tai dataliittymä ja että laitteeseen on kytketty virta.

Onko lasku tai tilauksen tila kateissa?

Kirjaudu Omaan Nortoniin, jotta voit hallita tilaustasi.

Omassa Nortonissa voit ladata laskuja, tarkastella tilaushistoriaa tai päivittää laskutustietoja ja sähköpostiosoitetta.

Voit myös tarkistaa, mille laitteille tilauksesi antaa suojauksen, ja vapauttaa käyttöoikeuden, jotta voit suojata uuden laitteen.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on ongelmia tilauksesi kanssa, voit ottaa maksutta yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Voit olla yhteydessä muihin käyttäjiin Norton-yhteisössä ja keskustella suojauksesta tai muista tietoturva-aiheista. Löydät meidät myös Twitteristä tai Facebookista.

Jos uskot, että laitteesi on saanut tartunnan, ja olet oikeutettu palveluun, voit hyödyntää Virus Protection Promise -lupauksen^^, jolloin Nortonin asiantuntija auttaa sinua määrittämään ja poistamaan viruksen tai hakemaan tarvittaessa hyvitystä.

^^ Virus Protection Promise edellyttää lupaukseen oikeuttavaa tilausta ja Automatic Renewal -toiminnon käyttöä. Jos käy niin, että Nortonin asiantuntija ei pysty poistamaan virusta laitteestasi, voit saada hyvityksen kuluvan tilauskauden todellisesta maksetusta hinnasta. Jos sinulla on paketti (lupaukseen oikeuttava NortonLifeLock-tilaus sekä jokin NortonLifeLock-tuote tai muun valmistajan tuote), hyvitys koskee vain lupaukseen oikeuttavan tilauksen nykyisen tilauskauden kattavaa valmistajan ohjevähittäishintaa, eikä se saa ylittää tuotepaketista maksettua kokonaissummaa. Hyvityssummaa määritettäessä otetaan huomioon asiakkaan saamat alennukset ja hyvitykset ja ostohinnasta vähennetään mahdolliset toimitus- ja käsittelykulut sekä asianmukaiset verot, paitsi tietyissä valtioissa ja osavaltioissa, joissa toimitus- ja käsittelykulut sekä verot kuuluvat ostohinnan hyvityksen piiriin. Hyvitys ei koske vahinkoja, jotka aiheutuvat viruksista. Lisätietoja on osoitteessa Norton.com/guarantee.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117057704
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 26/02/2020