Aloitetaanpa

Oletko ladannut tuotteesi?

Kun olet ostanut Norton-tuotteen, lataa se laitteillesi. Lataaminen on helppoa: kirjaudu Nortoniin ja valitse Hyväksy ja lataa.

Kun tiedosto on ladattu, sinun on ehkä kaksoisnapsautettava sitä latauskansiosta, jotta asennus käynnistetään. Tarkat ohjeet on annettu artikkelissa Nortonin lataaminen laitteelle.

Voit ladata tuotteen useille laitteille, jos tuote sisältää usean käyttöoikeuden. Voit jopa jakaa tuotteen perheesi ja ystäviesi kanssa. Jos sinulla on useita laitteita, anna kullekin laitteelle helposti muistettava nimi Nortonissa.

Onko tietokoneesi suojattu?

Kun olet asentanut tuotteen, kaksoisnapsauta työpöydällä olevaa Norton-kuvaketta ja tarkista, näkyykö Norton-ikkuna vihreänä. Jos Nortonin suojaustila on vihreä, tietokoneesi on suojattu.

Jos tilana näkyy punainen tai oranssi, jotkin Norton-ominaisuudet eivät ehkä ole käytössä tai toimi oikein. Useimmissa tapauksissa voit ratkaista ongelmat napsauttamalla Korjaa nyt -painiketta.

Muista myös asentaa käyttöjärjestelmääsi koskevat uusimmat päivitykset ja päivittää säännöllisesti kaikki muut ohjelmistosi, aina kun valmistajat julkaisevat päivityksiä.

Ovatko lapsesi suojassa? ...entä tiedostosi ja salasanasi?

Voit käyttää Norton Password Manager -ominaisuutta kaikkien salasanojesi säilyttämiseen, jotta sinun ei tarvitse muistaa niitä. Tuotteen selaintyökalurivit täydentävät salasanat tarvittaessa automaattisesti ja turvallisesti.

Norton Security Premium -tuote sisältää Norton Family -ominaisuuden, jonka voit määrittää valvomaan lastesi internetin käyttöä. Lue lisää artikkelista Norton Family -palvelun käytön aloittaminen.

Norton Security Premium sisältää myös varmuuskopiointiominaisuuden, jonka avulla voit varmuuskopioida tärkeät asiakirjasi ja tietosi.

Onko lasku tai tilauksen tila kateissa?

Kirjaudu Nortoniin, jotta voit hallita Norton-tilaustasi.

Voit ladata laskusi, tarkastella tilaushistoriaasi tai päivittää laskutustietoja ja sähköpostiosoitetta.

Voit ladata tilaamasi tuotteen, hallita laitteitasi, tarkastella tilaustietoja ja päivittää tilisi tietoja.

Voit myös tarkastella, mitä laitteita Norton-tilauksesi suojaa, ja jopa vapauttaa tilaa poistamalla laitteen, jotta voit asentaa tuotteen uudelle laitteelle.

Tarvitsetko apua?

Voit olla yhteydessä muihin käyttäjiin Norton-yhteisössä ja keskustella Norton-tuotteestasi tai muista tietoturvaan liittyvistä aiheista.

Löydät meidät myös Twitteristä tai Facebookista.

Jos sinulla on ongelmia Norton-tilauksesi kanssa, voit aina ottaa maksutta yhteyttä Norton-tukeen.

Voit myös ottaa yhteyttä Virus Protection Promise -tukeemme saadaksesi apua uhkien poistamisessa, jos Norton-tilauksesi oikeuttaa kyseiseen tukeen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117057704
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/11/2019