Luottokorttitietojen päivittäminen

Voit tarkistaa luottokorttitietosi kirjautumalla tilillesi.

Jos tilauksesi on uusittava ja tilillesi tallennetut luottokorttitiedot ovat vanhentuneet, lähetämme sinulle muistutuksen luottokortin päivittämisestä. Voit päivittää nämä tiedot myös napsauttamalla ilmoitusta. Jos näet viestin ”Luottokorttitietoihisi tehtyjä muutoksia ei voi käsitellä”, syynä voivat olla sääntelyelinten asettamat säännökset. Tässä tapauksessa siirry osoitteeseen renew.norton.com, jos haluat uusia tilauksen.

Japani, Korea, Kiina, Hongkong ja Taiwan: Jos tilausnumerosi alkaa APXXXXXXXX tai NPXXXXXXXX tai jos sinulla on Norton 360 Standard Plus, muuta laskutustietojasi noudattamalla seuraavia ohjeita. Jos tilausnumerosi on erilainen, voit vaihtaa maksutapaa alueesi mukaan alla olevasta linkistä. Tarvitset tilausnumerosi ja tilauksessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron.

Laskutustietojen päivittäminen tietokoneelta

1. Kirjaudu tilillesi.
  2. Vie kohdistin profiilikuvakkeen päälle, valitse Tilin asetukset ja valitse sitten Laskutustiedot.
  3. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:
    • Jos tililläsi on jo luottokortti, napsauta muokkauskuvaketta kortin kohdalta ja kirjoita tiedot, jotka haluat päivittää.
    • Jos haluat lisätä uuden kortin, täytä tarvittavat tiedot.
  4. Valitse Tallenna.
Viesti ”Päivitys onnistui” näytetään, kun muutokset tallennetaan, ja muutoksia koskeva vahvistusviesti lähetetään rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseesi.

Laskutustietojen päivittäminen mobiililaitteelta

1. Kirjaudu tilillesi mobiililaitteelta.
  2. Napauta oikean yläkulman hampurilaisvalikkoa.
  3. Napauta Omien tilausten hallinta.
  4. Valitse Oma tili -sivulta Laskutustiedot.
  5. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:
    • Jos tililläsi on jo luottokortti, napsauta muokkauskuvaketta kortin kohdalta ja kirjoita tiedot, jotka haluat päivittää.
    • Jos haluat lisätä uuden kortin, täytä tarvittavat tiedot.

Jos et pysty päivittämään korttitietojasi,

• tarkista, ovatko korttitietosi annettu oikein
  • anna korttitietosi eri verkkoselaimella
  • käytä eri luotto- tai pankkikorttia.
  • Jos näet viestin, jonka mukaan määritetyn kortin luottokorttinumero ei kelpaa, tyhjennä Kortin numero -kenttä ja anna kortin numero uudelleen muutosten tallentamiseksi.

Jos tarvitse lisäohjeita, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090818150300EN
Käyttöjärjestelmä: Android;Mac;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 27/06/2022