Virhe "Tuote ei ole yhteensopiva tietokoneen käyttöjärjestelmän kanssa…" Nortonin asennuksen aikana

Saatat saada virheilmoituksen "Norton-tuotteen asentaminen ei onnistu yhteensopivuustilassa. Sulje ikkuna ja käynnistä asennusohjelma uudelleen normaalitilassa." Nämä virheet saattavat ilmetä, jos Norton ei ole yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa tai jos asennusohjelma suoritetaan yhteensopivuustilassa.

Nortonin yhteensopivuuden tarkistaminen

• Asennettava Norton sopii yhteen vain seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

• Microsoft Windows® 10#

• Microsoft Windows 8/8.1 tai uudempi (kaikki versiot).

• Microsoft Windows 7 (kaikki versiot) ja vähintään Service Pack 1

• Microsoft Windows Vista (kaikki versiot) ja vähintään Service Pack 1*

• Microsoft Windows XP (32-bittinen) Home/Professional ja Service Pack 3 tai uudempi*

*Windows Vista- ja Windows XP -käyttäjät: Norton-tietoturvaohjelmistolle ei enää tarjota uusia tuotepäivityksiä, jotka tuettuja Windows-versioita (Windows 10, Windows 8 ja Windows 7) käyttäville asiakkaille tarjotaan.

Norton-tietoturvaohjelmistosi saa kuitenkin edelleen uusimmat haittaohjelmamääritykset LiveUpdate-toiminnon kautta sekä haavoittuvuuspäivitykset ja yhteensopivuuskorjaukset. Norton Password Manager -selainlaajennusta ei enää tueta Windows Vista- ja Windows XP -käyttöjärjestelmissä. Lisätietoja on artikkelissa Norton-ylläpitotila Windows XP- ja Windows Vista -käyttöjärjestelmissä.

#Norton 360 on yhteensopiva Windows 10 S:n kanssa ja tarjoaa käyttöön yleisen Windows-järjestelmään tarkoitetun Norton Security -sovelluksen.

Windows-päivitysten suorittaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

wuapp

Jos saat Käyttäjätilien valvonta -kehotteen, valitse Kyllä tai Jatka.

3. Valitse vasemmasta ruudusta Tarkista päivitykset.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Asennusohjelman suorittaminen normaalissa tilassa

Tarkista, että et suorita Nortonin asennusohjelmaa yhteensopivuustilassa.

1. Napsauta lataamaasi Norton-asennustiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

2. Siirry Yhteensopivuus -välilehden Yhteensopivuustila -osioon ja poista valinta kohdasta Suorita ohjelma yhteensopivuustilassa.

3. Asenna Norton.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090814170416EN
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019