Nortonin laitesuojauksen asentaminen

Kirjaudu tilillesi asentaaksesi Nortonin laitesuojauksen tuetulle pöytäkoneelle, kannettavalle, matkapuhelimelle tai tabletille.

Jos ostit Nortonin laitesuojauksen vähittäismyymälästä tai jos sinulla on tuotetunnus, jota ei vielä ole rekisteröity tiliisi, lue Vähittäismyymälästä ostetun Norton-tuotteen lataaminen.

Jos sait Norton-tuotteesi palveluntarjoajalta, lue artikkeli Nortonin asentaminen palveluntarjoajalta.

Jotta Norton-suojaus voidaan asentaa laitteelle, laitteen on täytettävä käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimukset. Lisätietoja vaatimuksista on artikkelissa NortonLifeLock-suojauksen asentamisen ja käyttöönoton järjestelmävaatimukset.

Nortonin laitesuojauksen lataaminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

Jos olet unohtanut Norton-tilin salasanan, valitse Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana? ja palauta salasana noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

3. Napsauta Oma Norton -portaalissa Lataus.

Jos asennat tuotteen laitteelle, jonka käyttöjärjestelmä on Windows 10 S mode -tilassa, napsauta Hanki Microsoftilta ja lataa tuote Microsoft Storesta ohjeita noudattamalla.

4. Napsauta Aloitus -sivulla Hyväksy ja lataa.

Jos käytät mobiililaitetta, valitse tilaus, jonka haluat ladata, ja napauta Seuraava.

Valitse Norton-laitesuojauksen asentamiseksi laitteesi mukaan yksi seuraavista vaihtoehdoista:

Jos Norton-tuotteen lataaminen tai asentaminen ei onnistu, lue artikkeli Norton-latausongelmien ratkaiseminen.

Jos Norton-suojauksessa näytetään virheelliset tilauspäivät asennuksen jälkeen, lue artikkeli Nortonissa näkyy virheellinen tilauspäivämäärä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090708112600EN
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 05/02/2021