Lue lisää automaattisesti uusittavasta tilauksestasi

Sinulla on automaattisesti uusittava tilaus, jos olet tilannut suoraan meiltä, maksanut tilauksen ennakkoon vähittäismyynti- tai verkkokaupassa tai aktivoinut tilauksen uusimisen tililläsi tai ottamalla meihin yhteyttä.

Vähittäismyyntipisteistä tai verkkokaupoista ostetut ennakkoon maksetut tilaukset ovat toistuvia tilauksia, jotka uusitaan automaattisesti vähittäismyyntipisteessä tai verkkokaupassa ennakkoon maksetun alkuperäisen tilausjakson jälkeen. Jotta voit aktivoida tällaisen tilauksen ja käyttää sitä, sinun on rekisteröidyttävä verkossa ja tallennettava maksutiedot tilillesi. Veloitus tapahtuu vasta tilauksen uusimispäivänä. Jos et halua uusia tilausta, voit peruuttaa uusimisen tililtäsi milloin tahansa ennen veloituspäivää.

Miten se toimii?

Kun olet tehnyt tilauksen, tilillesi tallentamaltasi maksutavalta veloitetaan tilauksen uusimiseen sovellettava kuukausittainen tai vuotuinen uusimishinta, ellet peruuta tilauksen uusimista ennen veloituspäivää tilisi kautta tai ottamalla meihin yhteyttä. Jos sinulla on vuosittainen tilaus, ilmoitamme sinulle sähköpostilla uusimishinnan, laskutuspäivän ja muut tiedot ennen maksun veloittamista, jotta veloitus ei tule yllätyksenä.

Voit estää tilauksesi automaattisen uusimisen milloin tahansa ennen veloituspäivää kirjautumalla Norton-tilillesi tai ottamalla meihin yhteyttä. Yksityiskohtaiset ohjeet saat artikkelista Norton-tilauksen automaattisen uusimisen pysäyttäminen.

Jos haluat peruuttaa tilauksesi ja saada hyvityksen, Nortonin peruutus- ja hyvityskäytännöstä saat lisätietoja sopimuksen peruutus- ja hyvitysoikeuksista sekä poikkeuksista.

Automaattisesti uusittavan tilauksen edut:

• Tilauksen automaattinen uusiminen on helppo tapa välttyä palvelukatkoksilta.
  • Sinua laskutetaan valintasi mukaan automaattisesti kuukausittain tai vuosittain, joten palvelu on jatkuvasti käytössäsi, eikä sinun tarvitsee huolehtia tilauksen päättymispäivistä.

Tilauksen uusimisen käyttöönotto:

Kun olet tehnyt tilauksen, voit myös aktivoida tilauksen uusimisen tililtäsi. Napsauta nimeäsi tilisi oikeassa yläkulmassa ja valitse Omat tilaukset. Valitse aktiivisen tilauksen kohdalta Aktivoi tilauksen uusiminen.

Norton Small Business -tilausten osalta tämän artikkelin ohjeet koskevat vain yritystilin omistajaa.

Lisää ohjeita

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20080417115558EN