Verkonkäyttörajoituksen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Voit määrittää käytäntöjä Norton-palvelun verkkokäytön rajoittamiseksi. Jos et halua rajoittaa Norton-tuotteen verkon käyttöä, voit poistaa verkonkäyttörajoituksen käytöstä.

Jos Norton käyttää mielestäsi liikaa verkon kaistanleveyttä, voit ottaa verkonkäyttörajoituksen käyttöön. Sen jälkeen voit määrittää käytäntöjä Norton-palvelun verkkokäytön rajoittamiseksi. Norton-tuote muodostaa verkkoyhteyden Verkonkäyttörajoitus -asetusikkunassa määrittämäsi käytännön mukaisesti. Verkonkäyttörajoitus on oletusarvoisesti käytössä.

Verkonkäyttörajoituksen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-tuotteen pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Palomuuri.

Jos sinulla on Norton AntiVirus, valitse Verkko.

4. Siirrä Yleisasetukset -välilehdellä Verkonkäyttörajoitus -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin Ei käytössä - tai Käytössä -asentoon.

5. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä ja sitten valitse Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476814