Varmuuskopiosarjan ja tiedostojen poistaminen Norton-varmuuskopioinnista

Varmuuskopiosarjan voit poistaa, jos sitä ei tarvita enää. Varmuuskopiosarjaa ei voi poistaa, jos saatavilla on vain yksi varmuuskopiosarja. Voit kuitenkin luoda uuden varmuuskopiosarjan ennen vanhan poistamista.

Kun varmuuskopiosarja poistetaan, myös varmuuskopiosarjaan kuuluvien tiedostojen varmuuskopiointitiedot muuttuvat. Esimerkiksi kuvakkeiden peittokuvat ja tiedoston Ominaisuudet-valintaikkunan Varmuuskopiointi -välilehti poistuvat näkyvistä.

Varmuuskopiosarjan poistamisesta on erityisesti hyötyä, jos haluat vapauttaa tilaa suojatussa pilvitallennustilassa.

Jos haluat poistaa varmuuskopiosarjan verkkovarmuuskopioinnista, Verkonkäyttörajoitus -asetukseksi on valittava Palomuuriasetukset -ikkunasta Ei rajoitettu.

Katso lisätietoja kohdasta Norton-tuotteen internetin käytön määrittäminen

Video: Varmuuskopiosarjan ja varmuuskopioitujen tiedostojen poistaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19828921
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 21/06/2019