Salasanattoman varaston avauksen käyttöönotto Norton Password Manageria varten

Salasanaton varaston avaus -ominaisuuden avulla voit avata Password Manager -varaston työpöytäselaimella hyväksymällä ilmoituksen mobiililaitteella. Kun hyväksyt lukituksen poistopyynnön mobiililaitteella, varasto avautuu automaattisesti selaimessa.

Salasanattoman varaston avauksen käyttöönotto edellyttää mobiililaitteen rekisteröintiä ja ominaisuuden käyttöönottoa Password Manager -varastossa selaimesta. Lisätietoja tästä ominaisuudesta on artikkelissa Lukituksen mobiilipoiston usein kysytyt kysymykset.

Mobiililaitteen rekisteröiminen

1. Asenna Norton Password Manager -sovellus Play Kaupasta tai App Storesta laitteesi mukaan. Yksityiskohtaiset ohjeet löydät artikkelista Norton Password Manager -sovelluksen asentaminen mobiililaitteeseen.

2. Käynnistä sovellus ja napauta Jatka.

3. Napauta Kirjaudu sisään, kirjoita Norton-tilisi käyttäjätunnus ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

4. Kirjoita varaston salasana ja napauta Poista lukitus.

5. Napauta valikkokuvaketta Sample alt text ja valitse Asetukset.
  6. Napauta Varaston avaaminen -kohdasta Lisää tämä laite työpöydän lukituksen avaukseen.

7. Napauta Ota ilmoitukset käyttöön, jos et ole ottanut ilmoituksia käyttöön.

Salasanattoman varaston avauksen käyttöönotto selaimessa

Jos käytät Norton Password Manager -laajennusta monissa selaimissa, Salasanaton varaston avaus on määritettävä kullekin selaimelle erikseen. Valitse käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto.

Windows

Noudata alla olevia ohjeita Salasanaton varaston avaus -ominaisuuden käyttöönottoon Norton Password Manager -selainlaajennuksessa.

1. Avaa varasto Norton Password Manager -selainlaajennuksesta.

2. Napsauta Avaa sovellus.

3. Valitse Turvallisuus ja asetukset -kohdasta Asetukset.

4. Napsauta Salasanaton varaston avaus -kohdan vierestä Laita päälle.

5. Valitse Omat laitteet -kohdasta laitteesi ja napsauta Laita päälle.

6. Viimeistele käyttöönotto valitsemalla Valmis.

Mac

Noudata alla olevia Norton Safe Web Plus -sovelluksen ohjeita Salasanattoman varaston avauksen käyttöönottamiseksi.

1. Avaa varasto Norton Safe Web Plus -sovelluksesta.

2. Valitse Asetukset.

3. Napsauta Mobiiliasetukset.

4. Valitse Lukituksen mobiilipoiston asetukset -kohdasta Määritä.

5. Valitse Omat laitteet -kohdasta mobiililaitteesi ja napsauta Laita päälle.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128979256