Salasanojen valvominen ja päivittäminen turvallisuuden hallintapaneelilla

Norton Password Managerin turvallisuuden hallintapaneeli näyttää pilvivarastoon tallennettujen kirjautumistietojen ja salasanojen tilan. Sen avulla voit parantaa turvallisuusluokitustasi vahvistamalla salasanojasi ja vähentää internet-turvallisuuteen liittyviä riskejä.

Lisätietoja turvallisuuden hallintapaneelin luokituksesta saat artikkelista Turvallisuuden hallintapaneelin luokituksen parantaminen Norton Password Managerissa.

Katso lisätietoja uusien kirjautumistietojen lisäämisestä Password Manager -varastoon artikkelista Kirjautumistietojen lisääminen Norton Password Manageriin

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. NortonLifeLock, NortonLifeLock-logo, Checkmark-logo, Norton, LifeLock ja Lockman-logo ovat NortonLifeLock Inc -yhtiön tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Google Chrome on Google, LLC:n tavaramerkki. Muut nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127392028
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 16/04/2021