Nortonin laitesuojaustuotteen lataaminen ja asentaminen Mac-tietokoneelle

Jos haluat asentaa Nortonin laitesuojaustuotteen Macille, käyttöjärjestelmän on oltava Mac OS X 10.10.x (Yosemite) tai uudempi. Jos haluat selvittää Mac-tietokoneelle asennetun Mac-käyttöjärjestelmän version, napsauta Omenavalikon kuvaketta vasemmasta yläkulmasta ja valitse sitten Tietoja tästä Macista.

Nortonin laitesuojaustuotteen lataaminen Mac-tietokoneelle

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Oma Norton -portaalista Lataus.

4. Napsauta Aloita -sivulla Hyväksy ja lataa.

5. Jos näet hälytyksen, valitse Salli.

6. Kun lataus on valmis, käynnistä Norton-asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla lataamaasi tiedostoa. Valitse sitten Avaa.

7. Napsauta OK, jotta Norton voi käyttää Lataukset -kansion tiedostoja.

8. Napsauta Norton-käyttöoikeussopimusta ja lue sen ennen Norton-ohjelmiston asentamista.

9. Valitse käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v100803770
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 05/10/2021