Hyvitykset Nortonin vuosi- ja kuukausitilauksista

Suurin osa palveluistamme tarjotaan automaattisesti uusittavina tilauksina auttaaksemme asiakkaitamme välttämään palvelukatkoksia. Automaattisesti uusittavalla tilauksella sinulla on jatkuva pääsy palveluun ilman, että sinun tarvitsee huolehtia vanhentumispäivämääristä.

Jos haluat lisätietoja automaattisesti uusittavasta tilauksestasi, lue artikkeli Lue lisää automaattisesti uusittavasta tilauksestasi.

Vuositilaukset: Nortonin vuositilauksiin sisältyy 60 päivän rahat takaisin -lupaus. 60 päivän rahat takaisin -lupaus oikeuttaa Nortonin vuositilauksen ostajan täyteen hyvitykseen, jos hyvityspyyntö tehdään 60 päivän kuluessa ostopäivästä. Kustakin vuosittaisesta uusimismaksusta voi saada täyden hyvityksen, jos sitä pyydetään 60 päivän kuluessa veloituksesta. Jos kyseessä on maksettu vuositilaus maksuttoman kokeilun jälkeen, voit pyytää täyttä hyvitystä 60 päivän kuluessa veloituksesta. Myös jatkossa tapahtuvista uusimismaksuista voidaan myöntää täysi hyvitys, jos sitä pyydetään 60 päivän kuluessa veloituksesta.

Kuukausitilaukset: Jos sinulla on kuukausitilaus, voit peruuttaa sopimuksen ja pyytää täyttä hyvitystä 14 päivän kuluessa ostopäivästä. Sitä seuraavista kuukausittaisista uusimisista ei myönnetä hyvitystä. Maksuttoman kokeilun jälkeisestä maksetusta kuukausitilauksesta voi pyytää täyttä hyvitystä 14 päivän kuluessa maksupäivästä, seuraavista kuukausittaisista uusimisista ei myönnetä hyvitystä.

Jos haluat lisätietoja sopimuksen peruutus- ja hyvitysoikeuksistasi, muista mahdollisesti sovellettavista hyvitysoikeuksista sekä poikkeuksista, lue koko NortonLifeLockin peruutus- ja hyvityskäytäntö.

Ohjeet hyvityksen saamiseksi vaihtelevat sen mukaan, miten olet ostanut tilauksen. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista ostoksesi mukaan:

Ostettu Norton.comista

Jos haluat hyvityksen Norton-verkkokaupasta ostetusta tilauksesta, ota meihin yhteyttä täällä tai verkkojuttelussa (ei käytettävissä kaikissa maissa).

Ostettu vähittäismyymälästä

1. Lataa, tulosta ja täytä lomake.
  2. Valokopioi tilauksen aktivoinnissa tarvittava tilaustunnus tai ota siitä kuva ja tulosta se.
    • Tämä on välttämätöntä ostotapahtuman vahvistamiseen ja tilauksen käytön estämiseen hyvityksen jälkeen.
    • Useimpien tilausten 25-merkkinen tunnus löytyy ostamassasi pakkauksessa olevasta kortista tai CD-kuoresta.
  3. Valokopioi tilauksen ostokuitti, jossa näkyy tilauksen hinta ja ostopäivä, tai ota siitä kuva ja tulosta se.
  4. Lähetä täytetty ja allekirjoitettu lomake sekä kopiot tilaustunnuksesta ja kuitista lomakkeessa mainittuun osoitteeseen. Lähetysohjeet on annettu lomakkeessa.

Huom.

• Hyvityksen käsittely voi kestää jopa kuusi viikkoa.
  • Älä nido tai teippaa asiakirjoja yhteen.
  • Käyttöoikeus- ja palvelusopimuksen ehtojen mukaisesti ohjelmisto saatetaan poistaa automaattisesti käytöstä saatuasi hyvityksen, jotta sitä ei voi enää käyttää. Sinun tulee poistaa kaikki palauttamasi tilauksen ohjelmien kopiot.

Ostettu kumppaneiden, kuten internet-palveluntarjoajien tai teleoperaattorien, kautta

Kun tilauksesi laskutetaan jonkin yhteistyökumppanimme kautta, emme voi myöntää sinulle hyvitystä. Yritys, joka laskuttaa sinua Norton-tilauksesta, voi tarjota apua.

Ostettu sovelluksesta Applen App Storesta, Google Play Kaupasta tai Microsoft Storesta

Jos teit Norton-tilauksen ostamalla sen sovelluksesta, voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa sitä vain tilausasetuksista Applen App Storessa, Google Play Kaupassa tai Microsoft Storessa.  Yksityiskohtaisia ohjeita on artikkelissa Norton-tilauksen lopettaminen Applen App Storessa, Google Play Kaupassa tai Microsoft Storessa.

Hyvitykset Japanissa

• Australialainen kauppa: Jos olet ostanut australialaisesta kaupasta ja haluat saada hyvityksen, voit hakea hyvitystä verkossa. Yksityiskohtaisia ohjeita on artikkelissa Australialaisten kauppojen tuotepalautukset.
  • Muut vähittäismyyjät: Jos olet ostanut Japanissa sijaitsevasta vähittäismyymälästä, ota yhteyttä Nortonin asiakas- ja tukipalveluun verkkojuttelun kautta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20100512172507EN