Nortonin laitesuojaustuotteen latausongelmien ratkaiseminen

Lataus- tai asennusongelmat johtuvat yleensä parista eri asiasta. Älä huoli, sillä ne on usein helppo korjata. Käymme tässä läpi yleisimmät tilanteet:

Lataus ei tai asennus käynnisty tai sitä ei voi suorittaa loppuun

• Nortonin laitesuojauksen asennus käynnistyy, kun suoritat ladatun tiedoston. Jos haluat löytää ladatun tiedoston, tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Windows: paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.
    • Mac: paina Komento-Optio-L, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.
  • Kun asennus käynnistetään mutta mitään ei näy, asennusikkuna saattaa olla piilossa muiden ikkunoiden takana. Kokeile pienentää kaikki avoinna olevat ikkunat, jotta saat asennusohjelman näkyviin.
  • Jos lataus ei käynnisty tai etene, suosittelemme, että lataat tiedoston uudelleen. Katso tarkat ohjeet artikkelista Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen.
  • Jos asennus ei valmistunut tai jos Nortonin laitesuojausta ei voi käynnistää, suosittelemme lataamaan ja suorittamaan Norton Remove and Reinstall ‑työkalun. Lue artikkeli Norton Remove and Reinstall ‑työkalun lataaminen ja suorittaminen.

Muut asennusvirheet

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090505145926EN