Norton-tilitietojen päivittäminen

Voit päivittää henkilötietosi, laskutustietosi ja sähköpostiasetuksesi tililläsi. Jos unohdit salasanasi tai et saa salasanan palautusviestiä, lue artikkeli Norton-tilin palauttaminen. Jos olet käyttänyt tiliä luodessasi sähköpostiosoitetta, jota et voi tällä hetkellä käyttää kirjautuaksesi tiliisi, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Jos olet Kiinassa, Hongkongissa, Japanissa, Koreassa tai Taiwanissa, päivitä tilisi tiedot Norton-verkkokaupassa. Jos tilausnumerosi alkaa NP- tai AP-kirjaimilla, noudata seuraavia ohjeita.

Sähköpostiosoitteen, salasanan tai muiden henkilötietojen päivittäminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Napsauta Tilin asetukset -välilehdeltä päivitettävien tietojen kohdalta.
  3. Tallenna lopuksi päivitykset.

Sähköpostiasetusten päivittäminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Lisää valintamerkki Tilin asetukset -välilehdellä kohtaan Sähköpostiasetukset tai poista se.

Voit myös peruuttaa markkinointiviestien vastaanottamisen napsauttamalla saamasi viestin alareunasta Lopeta tilaus -linkkiä.

Korttitietojen päivittäminen tai lisääminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Jos haluat päivittää Laskutustiedot-välilehdellä nykyisen maksutavan, napsauta ja kirjoita päivitettävät tiedot. Valitse sitten Tallenna.
  3. Lisää laskutustietosi valitsemalla maa/alue ja maksutapa ja tallenna sitten laskutustiedot.

Jos sinulla on ongelmia laskutustietojen päivittämisessä tai lisäämisessä, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Jos haluat poistaa laskutustiedot, sinun pitää poistaa tilauksen automaattinen uusiminen käytöstä ennen kortin poistamista. Katso ohjeet artikkelista Automaattisesti uusittavan tilauksen peruuttaminen.

LifeLock-jäsentietojen päivittäminen

Jos haluat päivittää LifeLock-jäsentietoja, valitse jokin seuraavista:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54033503
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac
Muokattu viimeksi: 27/01/2022