Yleisten ongelmien ratkaiseminen, jos Nortonin Korjaa nyt -toiminto ei auta

Kun Norton-tuote havaitsee tietoturvauhkan tai järjestelmän suorituskykyongelman, se näyttää Korjaa nyt -hälytyksen. Napsauttamalla Korjaa nyt voit tunnistaa ja ratkaista ongelman.

Jos Korjaa nyt -viesti tulee edelleen näkyviin, virhe saattaa johtua jostakin seuraavista syistä:

Nortonin pilvivarmuuskopiointi – pilvitallennustilan puute

Norton-tilaukseen kuuluu osana tietty määrä suojattua pilvitallennustilaa. Kun Norton-tuote suorittaa pilvivarmuuskopioinnin, se laskee varmuuskopion vaatiman tilan määrän. Jos pilvitallennustila ei riitä varmuuskopiointiin, Norton-tuote ilmoittaa siitä.

Voit joko

Muita yleisiä syitä Korjaa nyt -toiminnon häiriöihin

• Tilauksen päättyminen

Varmista, että tilauksesi on aktiivinen. Tarkista tilauksesi tila valitsemalla tuotteen pääikkunassa Ohje ja valitsemalla sitten Tilauksen tila. Jos tilauksesi on vanhentunut, siirry tuotteen pääikkunaan, valitse Uudista nyt ja noudata näytössä näkyviä ohjeita, jotta voit uudistaa tilauksesi. Saat lisätietoja artikkelista Tilauksen uudistaminen.

• Tilaus peruutettu

Jos Norton-tuotteesi on palveluntarjoajasi toimittama tilaus, varmista, että tilauksesi on aktiivinen. Tilauksesi peruutetaan, jos keskeytät palvelun palveluntarjoajasi kanssa.

• Virheellinen tilauksen tila

Näin voi käydä, jos internet-yhteyttä ei ole muodostettu pitkään aikaan. Jos näytettyjen jäljellä olevien uusintapäivien määrä on mielestäsi virheellinen, valitse pääikkunasta Ohje ja synkronoi sitten tuotteesi Nortonin palvelimen kanssa valitsemalla Tilauksen tila -kohta. Jos näytetty tilauksen tila on Tarkista tilaus, siirry tuotteen pääikkunaan, synkronoi tilauksesi tila Nortonin palvelimen kanssa valitsemalla Tarkista tilaus ja yritä sitten suorittaa Korjaa nyt -toiminto.

• Tilaus ei ole käytössä

Näin voi käydä, jos internet-yhteyttä ei ole muodostettu pitkään aikaan. Jos näytetty tilauksen tila on Tarkista tilaus, siirry tuotteen pääikkunaan ja synkronoi tilauksesi tila Nortonin palvelimen kanssa valitsemalla Tarkista tilaus.

• Tuotteen päivitys uusimpaan versioon

Tarkista, onko käytössäsi Norton-tuotteen vanha versio. Voit ladata Norton-tuotteen uusimman version osoitteestahttps://updatecenter.norton.com/

• Tietokone on saanut tartunnan

Jos tietokoneessa on vakava tartunta ja tuotteella ei ole tarpeeksi päivityksiä virusten poistamiseen, Korjaa nyt -toiminto voi epäonnistua. Lataa ja suorita Norton Power Eraser – ilmainen virusten ja haittaohjelmien poistotyökalu Windowsille puhdistaaksesi tietokoneesi.

• Käytöspohjainen suojaus on poistettu käytöstä

Jos käytöspohjainen suojaus on poistettu käytöstä ja ongelma jatkuu, vaikka olet valinnut Korjaa nytlue Käytöspohjainen suojaus -ominaisuus on poistettu käytöstä, eikä Korjaa nyt -toiminnon valitseminen ratkaise ongelmaa.

Asiaan liittyvät ratkaisut

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v48063189