Yleisten ongelmien ratkaiseminen, jos Nortonin Korjaa nyt -toiminto ei auta

Kun Norton-tuote havaitsee tietoturvauhkan tai järjestelmän suorituskykyongelman, se näyttää Korjaa nyt -hälytyksen. Jos hälytysikkunan Korjaa nyt -painikkeen napsauttaminen ei ratkaise ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Pilvitallennustilan puute

Norton-tilaukseen kuuluu osana tietty määrä suojattua pilvitallennustilaa. Kun Norton-tuote suorittaa pilvivarmuuskopioinnin, se laskee varmuuskopion vaatiman tilan määrän.

Jos pilvitallennustila ei riitä varmuuskopiointiin, Norton-tuote ilmoittaa siitä. Voit joko vaihtaa lisätilaa sisältävään tilaukseen tai vapauttaa tilaa poistamalla aiemmin varmuuskopioituja tiedostoja. Jos haluat vapauttaa pilvitallennustilaa, katso artikkeli Pilvivarmuuskopioinnin tallennustilaongelmien ratkaiseminen.

Norton 360 -tilauksiin ei voi ostaa lisää verkkotallennustilaa. Norton 360 -tilaus on päivitettävä seuraavaan tilaukseen. Lisätietoja saat asiakas- ja tukipalvelusta.

Ratkaisu virhesanomiin, joita Korjaa nyt -toiminto ei pysty ratkaisemaan

Saat korjauksen ongelmaan valitsemalla virheilmoituksen, joka vastaa tilannettasi.

Jos Korjaa nyt -viesti tulee edelleen näkyviin, virhe saattaa johtua jostakin seuraavista syistä:

Syitä Korjaa nyt -toiminnon häiriöihin

• Tilauksen päättyminen

Varmista, että tilauksesi on aktiivinen. Tarkista tilauksesi tila valitsemalla tuotteen pääikkunassa Ohje ja valitsemalla sitten Tilauksen tila. Jos tilauksesi on vanhentunut, siirry tuotteen pääikkunaan, valitse Uudista nyt ja noudata näytössä näkyviä ohjeita, jotta voit uudistaa tilauksesi. Saat lisätietoja artikkelista Tilauksen uudistaminen.

• Tilaus peruutettu

Jos Norton-tuotteesi on palveluntarjoajasi toimittama tilaus, varmista, että tilauksesi on aktiivinen. Tilauksesi peruutetaan, jos keskeytät palvelun palveluntarjoajasi kanssa.

• Virheellinen tilauksen tila

Näin voi käydä, jos internet-yhteyttä ei ole muodostettu pitkään aikaan. Jos näytettyjen jäljellä olevien uusintapäivien määrä on mielestäsi virheellinen, valitse pääikkunasta Ohje ja synkronoi sitten tuotteesi Nortonin palvelimen kanssa valitsemalla Tilauksen tila -kohta. Jos näytetty tilauksen tila on Tarkista tilaus, siirry tuotteen pääikkunaan, synkronoi tilauksesi tila Nortonin palvelimen kanssa valitsemalla Tarkista tilaus ja yritä sitten suorittaa Korjaa nyt -toiminto.

• Tilaus ei ole käytössä

Näin voi käydä, jos internet-yhteyttä ei ole muodostettu pitkään aikaan. Jos näytetty tilauksen tila on Tarkista tilaus, siirry tuotteen pääikkunaan ja synkronoi tilauksesi tila Nortonin palvelimen kanssa valitsemalla Tarkista tilaus.

• Uusimpaan versioon päivittäminen

Tarkista, onko käytössäsi Norton-tuotteen vanha versio. Voit ladata Norton-tuotteen uusimman version osoitteestahttps://updatecenter.norton.com/

• Tietokone on saanut tartunnan

Jos tietokoneessa on vakava tartunta ja tuotteella ei ole tarpeeksi päivityksiä virusten poistamiseen, Korjaa nyt -toiminto voi epäonnistua. Suorita Norton Power Eraser puhdistaaksesi tietokoneesi.

• SONAR-suojaus on poistettu käytöstä

Norton-tuotteen SONAR-suojaus-ominaisuus on poistettu käytöstä, eikä Korjaa nyt -toiminnon valitseminen ratkaise ongelmaa. Lisätietoja saat artikkelista SONAR-suojaus on poistettu käytöstä, eikä Korjaa nyt -toiminnon valitseminen ratkaise ongelmaa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v48063189
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/02/2022