Norton-tuotteesi tunnistamien tietoturvariskien näyttäminen tai korjaaminen

Kun Norton-tuotteesi tunnistaa tietoturvariskin, se poistaa sen automaattisesti, ellei riskin käsittelyyn vaadita käyttäjän ohjeita. Jos sinun on annettava ohjeita, Norton-tuotteesi näyttää Havaittuja uhkia- tai Tietoturvariski-hälytyksen, joka sisältää ehdotuksia tietoturvariskin käsittelyyn.

Tarkistuksen aikana automaattisesti ratkaistujen uhkien tarkasteleminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Historia.

3. Valitse Suojaushistoria -ikkunan Näytä -pudotusvalikosta Ratkaistut tietoturvariskit.

4. Valitse luettelosta riski ja tarkastele toteutettua toimea Tiedot -paneelissa.

Tarkistuksen aikana tunnistettujen ratkaisemattomien riskien ratkaiseminen

Joissakin tapauksissa Norton-tuotteesi ei automaattisesti ratkaise riskiä, vaan suosittaa riskin ratkaisemiseksi vaadittavaa toimintaa.

Tarkistuksen aikana tunnistettujen ratkaisemattomien riskien ratkaiseminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Tietoturva ja valitse sitten Historia.

3. Valitse Suojaushistoria -ikkunan Näytä -pudotusvalikosta Ratkaisemattomia tietoturvariskejä.

4. Valitse luettelosta riski, jos näkyvissä on ratkaisemattomia riskejä.

5. Noudata Tiedot -paneelin Suositeltu toimi -kohdassa annettuja ohjeita.

Joskus tietokone on käynnistettävä uudelleen sen jälkeen, kun Norton-tuotteesi on poistanut tietoturvariskin. Jos sinua kehotetaan käynnistämään tietokone uudelleen, tallenna kaikki avoinna olevat tiedostot ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.

Suorita Norton Power Eraser, jos epäilet, että järjestelmäsi on saanut tartunnan. Norton Power Eraser on tehokas haittaohjelmien poistoon tarkoitettu työkalu, jonka avulla voit poistaa sellaiset tietoturvariskit, joiden poistaminen on vaikeaa. Lisätietoja on kohdassa Norton-tarkistusten suorittaminen uhkien varalta PC-tietokoneella

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v1910999