Pelien lisääminen optimoitujen pelien luetteloon manuaalisesti

Game Optimizer1 on moniytimisellä suorittimella varustetuille tietokoneille tarkoitettu patentoitu teknologia. Se mahdollistaa upottavan pelikokemuksen vähentämällä suorituskykyhäiriöitä mutta ylläpitämällä silti tietokoneen suojausta. Se eristää muut kuin välttämättömät sovellukset yhteen suoritinytimeen ja sallii näin muiden ytimien varaamisen pelin käyttöön. Se tarkistaa automaattisesti sisäisen tunnettujen pelien luettelon tunnistaakseen pelisovellukset.1,2 Jos tiettyä peliä ei kuitenkaan tunnisteta automaattisesti, voit lisätä pelin manuaalisesti optimoitujen pelien luetteloon.

Lisäksi voit myös poistaa pelejä optimoitujen pelien luettelosta, mikäli et halua Norton-tuotteen tehostavan näiden pelien suorituskykyä.

Kun poistat tietyn pelin optimoitujen pelien luettelosta, se ei ole enää optimoitu, mikä saattaa vaikuttaa pelikokemukseesi peliä pelatessasi.

Pelin lisääminen optimoitujen pelien luetteloon

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Napauta Oma Norton -ikkunan keskipaneelista salamakuvaketta.
  3. Napsauta Pelien hallintapaneelista Hallitse optimointia.

4. Napsauta Lisää Game Optimizer -ikkunasta optimoitujen pelien vierestä.

5. Navigoi ja valitse peliohjelma, jonka haluat Norton-tuotteesi optimoivan.

Pelin poistaminen optimoitujen pelien luettelosta

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Napauta Oma Norton -ikkunan keskipaneelista salamakuvaketta.
  3. Napsauta Pelien hallintapaneelista Hallitse optimointia.

4. Poista Game Optimizer -ikkunassa optimoitujen pelien alta niiden peliohjelmien valinta, jotka haluat poistaa.

1 Game Optimizer on käytettävissä vain Windows-laitteilla (Windows 11/10 in S mode -laitteet ja ARM-suoritinta käyttävät Windows-laitteet poisluettuna), joissa on vähintään neliytiminen suoritin.

2 Tunnistaa paljon suoritintehoa käyttävät pelit automaattisesti koko näytön tilan tunnistuksen avulla sekä pelinhallintaohjelman käytön, jos käyttäjä lisää pelin manuaalisesti tai jos se on tunnistettu aikaisemmin. Tällä hetkellä (huhtikuu 2021) valvottuja pelinhallintaohjelmia ovat Bethesda, Blizzard, Epic, ID, Origin, Rockstar, Steam ja Uplay.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138219620