Tietokoneen optimointi pelaamista varten Game Optimizerin avulla

Game Optimizer1 on moniytimisellä suorittimella varustetuille tietokoneille tarkoitettu patentoitu teknologia. Se mahdollistaa upottavan pelikokemuksen vähentämällä suorituskykyhäiriöitä mutta ylläpitämällä silti tietokoneen suojausta. Se eristää muut kuin välttämättömät sovellukset yhteen suoritinytimeen ja sallii näin muiden ytimien varaamisen pelin käyttöön.

Tietokoneesi suorittimen on oltava vähintään neliytiminen, jotta Game Optimizer voi toimia.

Game Optimizer parantaa pelikokemustasi:

• Se optimoi suorittimen suorituskyvyn pelaamisen sujuvoittamiseksi.

• Se eristää muut kuin välttämättömät sovellukset yhteen suoritinytimeen, jotta muut suoritinytimet voidaan varata pelin käyttöön suorituskyvyn parantamiseksi.

• Se tunnistaa pelit automaattisesti.2

• Sen avulla voit lisätä tai valita pelit, joita et halua optimoida.

• Se lisää kuvataajuutta ja vähentää viivettä.

• Se ehkäisee tarpeen poistaa virustorjunta käytöstä kohdistamalla suoritinresurssit parhaan mahdollisen pelisuorituskyvyn saavuttamiseksi.

• Se vähentää satunnaisia suoritinpiikkejä, jotka voivat hidastaa peliä, varaamalla suoritinytimiä pelikäyttöön.

Lisätietoja saat artikkelista Lisätietoja Game Optimizerista.

Kaikki tietokoneen suojaamiseen viruksilta ja muilta tietoturvauhilta liittyvät tärkeät Norton-suojausominaisuudet toimivat taustalla keskeyttämättä pelikokemustasi.

Game Optimizerin määrittäminen pelikokemuksen optimoimiseksi

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Napauta Oma Norton -ikkunan keskipaneelista salamakuvaketta.
  3. Napsauta Pelien hallintapaneelista Hallitse optimointia.

4. Määritä seuraavat asetukset Game Optimizer -ikkunassa:

• Rajoita käyttäjäprosessien resurssien käyttöä : Ota tämä vaihtoehto käyttöön, jos haluat rajoittaa suorittimen käyttöä kaikissa käyttäjän käynnistämissä prosesseissa.

• Rajoita järjestelmäprosessien resurssien käyttöä : Ota tämä vaihtoehto käyttöön, jos haluat rajoittaa suorittimen käyttöä kaikissa käyttöjärjestelmän käynnistämissä prosesseissa.

• Aseta virrankäyttösuunnitelma automaattisesti äärimmäiseen suorituskykyyn: Ota tämä vaihtoehto käyttöön siirtyäksesi korkean suorituskyvyn virrankäyttösuunnitelmaan Windowsissa. Game Optimizer luo mukautetut Windowsin virrankäyttösuunnitelma-asetukset, jotta pelin suorituskyky voidaan maksimoida. Tämä virrankäyttösuunnitelma on käytettävissä vain, kun meneillään on peli-istunto. Peli-istunnon päätyttyä virrankäyttösuunnitelma vaihtuu oletusarvoiseen alkuperäiseen suunnitelmaan.

Suosittelemme, että pidät tämän asetuksen päällä taataksesi parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

• Optimoidut pelit: Luettelee Game Optimizerin optimoimat pelit.

• Optimoidut pelit: Luettelee Game Optimizerin optimoimat pelit.

• Reaaliaikainen suojaus: Valinta osoittaa reaaliaikaisen suojauksen tilan.

• Ilmoitusten optimointi: Luettelee Game Optimizerin optimoimat pelit.

Game Optimizer on oletusarvoisesti käytössä. Voit laittaa Game Optimizerin pois päältä, jos et halua, että pelikokemustasi optimoidaan. Suosittelemme, että pidät tämän ominaisuuden päällä taataksesi parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

Game Optimizer laittaminen päälle tai pois päältä

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

2. Laita ominaisuus päälle tai pois päältä liu’uttamalla Game Optimizerin säädintä Oma Norton -ikkunan vasemmassa ruudussa.

1 Game Optimizer on käytettävissä vain Windows-laitteilla (Windows 11/10 in S mode -laitteet ja ARM-suoritinta käyttävät Windows-laitteet poisluettuna), joissa on vähintään neliytiminen suoritin.

2 Tunnistaa paljon suoritintehoa käyttävät pelit automaattisesti koko näytön tilan tunnistuksen avulla sekä pelinhallintaohjelman käytön, jos käyttäjä lisää pelin manuaalisesti tai jos se on tunnistettu aikaisemmin. Tällä hetkellä (huhtikuu 2021) valvottuja pelinhallintaohjelmia ovat Bethesda, Blizzard, Epic, ID, Origin, Rockstar, Steam ja Uplay.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138190318